sunt oare insarcinata?

acum doua saptamani am avut un contac sexual, in primele 3 minute pr meu nu a folosit prezervativ.Dupa 40 de ore de la actul sexual am luat postinor, a 2 a zi de la actul sexual am inceput sa ma simt rau, ameteala stari de voma, dureri de cap si de burta.la 11 zile mi a venit menstruatia, insa ma simt foarte rau.E posibil sa fiu insarcinata???
8 comentarii

Fa un test de sarcina. Se gasesc la farmacie. :)

am inteles k se face dupa 3 saptamani de la contactul sexual

Niciun semn de sarcină în ceea ce descrieţi. Pe viitor, nu mai luaţi medicamente hormonale, în special Postinor, fără avizul medicului dv.

deci in privinta sarcinii pot sta linistita?pot fi provocate de stres aceste simptome???va multumes anticipat

NU ARE CUM Dupa2 saptamani sa ai senzatia ca esti gravida..de ce esti asa de panicata_? ai auzit de vitamina c? de foite? sunt atatea metode..

deoarece me simt rau, sunt ametita stari de voma, dureri de cap, crampe abdominale si de aceea mi e frika.

nu sunt doctor, dar din mica mea experienta cu prietena, o sa-ti raspund. si ea, Doamne, toata ziua o auzeam ca are fel de fel de simptome...cand statea linistita, nu ii era gandu la aia nu...aici stresul e cea mai mare problema.. extrem de mare

poi si eu sunt foarte stresata ma gandesc mereu la chestia asta.sunt foarte stresata.tu crezi k aceste simptome sunt din cauza stresului???mersi mult

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt insarcinata?
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 4sunt insarcinata?
- 3postinor 2 luat la 11 ore diferenta... isi mai face efectul?
- 3cat trebuie sa dureze sangerarea de dupa postinor?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 4Sunt insarcinata daca?
- 11virgina insarcinata?!
- 4Reactie adversa - Postinor 2
- 10Risc de sarcina?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 0Sunt insarcinata?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 1Masturbare după acea sex
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: