sunt gravida sau nu?
e posibil sa fiu insarcinata dupa 8 zile de intarziere a menstruatiei iar testele de sarcina sa fie negative?in plus am greturi diminrata si seara, am o stare permanenta de greata, mi-e somn, sunt obosita, am stari de ameteala cateodata, am o secretie albicioasa. o parere va rog, ca nu mai pot...
3 comentarii
ma scuzati, am o stare permanenta de rau, asta vroiam sa zic;
1. Testul de sarcina care foloseste urina este destul de sigur (98 - 99 % rezultate exacte). Pentru a fi sigura mai asteptati cateva zile si eventual mai faceti unul.
2. Absenta menstruatiei este primul indiciu ce poate sa marcheze inceputul unei sarcini... dar fiindca menstruatia poate intarzia si din alte cauze decat o sarcina trebuie sa fii atenta si la existenta altor semne... primele semne de sarcina apar dupa doua saptamani de la conceptie : cresterea in volum si intarirea sanilor, aparitia starilor de greata (asociata sau nu cu varsaturi), oboseala, ameteli, mictiuni frecvente, schimbari de stare emotionala. Este adevarat ca semnele difera de la femeie la femeie si, la aceeasi femeie, de la sarcina la sarcina. Bineinteles ca nu trebuie sa le ai pe toate si bineinteles ca unele simptome pot exista si fara sa fii insarcinata.
3. Daca secretia albicioasa va da mancarimi, usturimi, are miros neplacut, mergeti la un cabinet de ginecologie sa faceti un test de secretie. O astfel de secretie, cu aspect de iaurt, poate fi data de o ciuperca denumita Candida.
2. Absenta menstruatiei este primul indiciu ce poate sa marcheze inceputul unei sarcini... dar fiindca menstruatia poate intarzia si din alte cauze decat o sarcina trebuie sa fii atenta si la existenta altor semne... primele semne de sarcina apar dupa doua saptamani de la conceptie : cresterea in volum si intarirea sanilor, aparitia starilor de greata (asociata sau nu cu varsaturi), oboseala, ameteli, mictiuni frecvente, schimbari de stare emotionala. Este adevarat ca semnele difera de la femeie la femeie si, la aceeasi femeie, de la sarcina la sarcina. Bineinteles ca nu trebuie sa le ai pe toate si bineinteles ca unele simptome pot exista si fara sa fii insarcinata.
3. Daca secretia albicioasa va da mancarimi, usturimi, are miros neplacut, mergeti la un cabinet de ginecologie sa faceti un test de secretie. O astfel de secretie, cu aspect de iaurt, poate fi data de o ciuperca denumita Candida.
multumesc pt raspuns clara; secretia albicioasa nu imi da nici mancarimi nici usturimi, nici nu are miros neplacut, de fapt este o secretie galben-albicioasa; am progrmare vineri la ginecolog, astept cu nerabdare, doar el poate sa imi dea ultimul raspuns;
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt sau nu gravida..!?
- 409Postinor?
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 3sunt insarcinata?
- 4Exista posibilitatea?!
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 15sunt gravida ?
- 0posibila sarcina
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 1O eventuala sarcina!
- 1Sunt insarcinata?
- 5Nu imi dau seama daca se posibil sa fi ramas insarcinata
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 0insarcinata sau nu?
- 3Sex si menstruație
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: