Posibilă sarcină ?
Bună seara! În urmă cu 17 zile, in data de 11.08.2019 am avut contact sexual protejat cu iubitul meu, fără să ne dăm seama prezervativul a rămas în vagin preț de câteva secunde până când l a scos, menționez că în prezervativ era destul de multă sperma.. și mă aflam în perioada fertilă.. la aproximativ 19 ore am luat escapelle, la 10 zile de la administrarea escapelle am avut o scurgere maronie care a durat în jur de 2 zile, ieri am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ iar mâine ar trebui să-mi vină menstruația, dar duminică după un act sexual am avut dureri puternice în zona pelviana și de spate care inca se mențin și acum dar nu la aceeași intensitate.. acum întrebarea e, care sunt șansele să fi rămas chiar daca am luat escapelle și testul a ieșit negativ ? Aștept răspunsuri vă rog, sunt foarte stresată, nu ne dorim un copil încă!
9 comentarii
Bună ziua ! Cum adică a ramas prezervativul în vagin? S-a spart cumva si astfel a patruns sperma sau? Este o posibilitate, daca contactul sexual a avut loc în timpul ovulației. Dar, ca să fiti sigură mergeti la ginecolog !
Prezervativul nu s a spart, a rămas acolo câteva secunde intact, există șansa să se fi scurs ceva ? Am fost la 2 zile înaintea ovulației...Dacă nu o să vină menstruația azi o să merg la ginecolog, mulțumesc de răspuns!
Exista tot felul de accidente de acest tip. Este o posibilitate, dar repet faceti un control la medicul ginecolog. Multa sanatate !
Dar există o posibilitate chiar daca testul a ieșit negativ ? Îmi este foarte frică, nu ne dorim un copil acum
Mai faceti niste teste, si fiti atenta la orice semn.
O să mai fac un alt test zilele astea, azi ar trebui să vină menstruația, dar este posibil sa întârzie și de la escapelle sau de la stres ? De 2 săptămâni stau într-un stres continuu..
Am mai făcut ieri un test fildas, tip bandă, tot clar negativ, menstruația încă nu a apărut dar simptome sunt.. încă aștept
Pentru orice problema recomandat ar fi sa mergeti la ginecolog ! Cât despre menstruația târzie, este din cauza anticonceptionalelor pe care le-ati administrat dumnevoastră. Pentru că, apar dereglări.
Am rezolvat problema, am fost la ginecolog azi și culmea fix după ce am ajuns acasă mi a venit și menstruația, deci nici urmă de sarcină mi a confirmat și doamna ginecolog, întârzierea a fost de la escapelle.. mulțumesc de răspunsuri, sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 15sunt insarcinata?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 0oare sunt insarcinata?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 2Am o intrebare... sunt insarcinata?
- 4Am facut sex neprotejat. Ejaculare afara.
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 1sunt gravida?
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 3Sarcina sau boala? Ajutati-ma va rog mult :(((
- 6Pot fi insarcinata?
- 1Insarcinata?!
- 0Sangerare vaginala și sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: