pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
am si eu o nelamurire.mi.am inc viata sexuala d putin timp si in timpul unui act sexual s.a rupt prezervativul.mentionez ca imi trecuse menstr de doua zile si el s.a retras repede fara s ejaculeze dar tot mi.e frica.e posibil sa fi ramas
5 comentarii
Este foarte posibil sa nu fii insarcinata, mai ales daca menstruatia ta este regulata. Din cate stiu eu glandele Cowper secreda o cantitate mica de lichid de lubrifiere, inainte de ejaculare si poate avea spermatozoizi dintr-o ejaculare anterioara. Eu zic sa nu te culci pe o ureche cu metoda calendarului.
am si eu o intrebare.in ianuarie pe 2 era penultima zi de ciclu si am incercat sa facem ceva insa eu nu am putut sa ajungem mai departe de frica pt k eream virgina, si ink mai sunt..Insa cineva mia spus k sar putea sa ramai si chiar dak nu a fost ceva concret, k te poate manji si cine stye.Asa si eu de frik dupa cateva saptamani ne stiind am luat un test de sarcina si a iesit negativ dupa care a doua zi mia venit ciclu:P.Este posibil chiar dak a iesit negativ la test si mia venit si ciclu sa fi ramas nush dintr-o prostie k mami a zis k ma-am cam ingrasat si k poate sa iti vina si ciclu si poti sa nici nu iti dai seama k ai ramas.Sa nu radeti de mine.Dar mai bine intreb, si cand va fi sa fie sa styu ce sa fac.Astept mesaj -
daca a venit ciclu la 3 saptamani dupa contact sexual si am facut test de sarcina care a iesit negativ se poate sa fi gravida chiar daca ai facut aceste lucruri si au iesit asa??pt k akum ink mai asteapta sa ii vina ciclu si nu ii vine, mentionez nu a mai avut contact sexual...dar uni zik k poate sa iti vina si cilcu si sa faci test si poti sa fi...asa e.??..ast rasp
Buna ziua! Am si eu o micuta problema...in urma cu 4 zile am avut un contact sexual cu iubitul meu, neprotejat, dar care nu s-a terminat cu ejaculare.Tin sa mentionez ca asta s-a intamplat duminica dimineata, marti ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia, dar nu s-a intamplat!!!Miercuri am fost la farmacie ( a treia zi dupa contact) mi-am facut testul de sarcina la sfaturile farmacistei si mi-a iesit negativ!!! Astazi este joi si tot nu sunt urme ca mi-ar veni ciclu. Pot fi insarcinata???? Repet, actul sexual nu s-a finalizat, si eram cu cateva zile inainte de ciclu!!! Va multumesc din suflet!
sal! am si eu o incertitudine:cu 2 zile inainte de a-mi veni menstruatia am simulat un act sexual cu iubitul meu incercand sa-mi introduca penisul in vagin, specific ca eram virgina dar actul nu s-a finalizat si el a ejaculat pe mine nu in interiorul vaginului.menstruatia mi-a venit la timp fara intarziere dar as vrea sa stiu dc mi se poate intampla ceva deoarece nu am experienta si sincer nici nu stiu daca mai sunt virgina.este posibil sa raman insarcinata?
va rog dati-mi un sfat
va rog dati-mi un sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 2pot ramane insarcinata?
- 8sunt insarcinata?
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 4pot fi insarcinata raspundeti-mi va rog
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 5Sarcina sau nu?
- 18ciclu menstrual
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 2Se poate sa fiu insarcinata?
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 0Posibila sarcina?
- 0Exista riscul unei sarcini?
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: