cred ca sunt insarcinata
buna.as dori sa stiu daca se poate ramane gravida in urma unui contact intre mine si prietenul meu, in urma caruia el nu a ejaculat in interiorul meu, iar eu sunt inca virgina. nu cred ca se poate dar totusi suntem amandoi speriati deoarece de vre-o 2 zile ma dor sanii. si am citit pe net si am aflat ca acesta este un simptom de sarcina. am motive sa ma ingrijorez?
9 comentarii
Da, ai motive sa te ingrijorezi.Toate fetele virgine raman insarcinate daca un baiat se uita la ele, le saruta sau le atinge.
p.s fara contact sexual, nu poti ramane insarcinata, relaxxxxxxxxxxxxxxx!!!
p.s fara contact sexual, nu poti ramane insarcinata, relaxxxxxxxxxxxxxxx!!!
stiu ca suna cam aiurea dar vroiam sa fiu sigura :D
Vorbind la modul cel mai serios:
- cauta pe internet cum se poate instala o sarcina
- daca va incepeti viata sexuala faceti-o protejat
Doua lucruri simple de facut si nu te vei mai stresa luna de luna cu intrebari de genul celei puse mai inainte.
- cauta pe internet cum se poate instala o sarcina
- daca va incepeti viata sexuala faceti-o protejat
Doua lucruri simple de facut si nu te vei mai stresa luna de luna cu intrebari de genul celei puse mai inainte.
Ma zapacesti de cap.Pai nu ti-am raspuns mai sus?Cum sa ramai insarcinata daca nu ai avut contact sexual?
Contactul sexual e singura modalitate prin care poti ramane insarcinata(pe cale naturala)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Contactul sexual e singura modalitate prin care poti ramane insarcinata(pe cale naturala)!!!!!!!!!!!!!!!!!
k k sunt mai grea de cap de fel :* mrs oricum :* :*
eu sper ca esti inca virgina...ca n-a avut loc penetrarea.ca altfel se schimba datele problemei
sunt.asta o stiu sigur. nu am avut contact sexual cu nimeni pana acum
atunci, somn usor...si nu uita, cand te decizi sa iti incepi viata sexuala PROTEJEAZA-TE...scapi de stresul bolilor cu transmitere sexuala si al unei sarcini nedorite!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 4poate fi vorba de sarcina
- 4posibila sarcina?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 5Sarcina sau nu?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 3Sunt insarcinata ?
- 4A ramas insarcinata ?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 1Posibila sarcina?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata ?
- 2Pot fi insarcinata?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 1Sarcina
- 2Sex oral
- 0Cand are loc ovulatia?
- 0Rigevidon 21+7
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: