Stări de nervozitate
Am și eu nevoie de un sfat, de câteva luni am inceput sa mă enervez foarte ușor, parca mă irita tot, am chiar și crize de plâns. Mai ciudat e că în momentul când mă enervez după mi se face rău, mă ia o stare de rău inexplicabilă.
De 2 ani de zile mă confrunt cu anxietatea.
Iar de un an de zile iau pastile pentru puls și palpitații.
Problemele cu inima au început de la anxietate, și stres mult. Ideea e că simt că se înrăutățesc pe zi ce trece.
Am devenit o persoana sedentara, nu prea mai fac mișcare, mai tot timpul stau in casa, parca nu mă mai bucura nimic. Și tot ce fac e sa dau vina pe oamenii din jurul meu pentru felul în care mă simt. Am fost o perioadă la psiholog dar parca degeaba. Nervozitate, stres, stări de plâns, puls mare, palpitații, teama că aș putea păți ceva din cauza problemei cu inima, nu mai dorm așa bine, mă trezesc des noaptea, stare de slăbiciune in tot corpul, amețeli. Asta sunt eu de ceva timp. Dacă ai mai trecut cineva prin așa ceva, cum a ți trecut peste ?
De 2 ani de zile mă confrunt cu anxietatea.
Iar de un an de zile iau pastile pentru puls și palpitații.
Problemele cu inima au început de la anxietate, și stres mult. Ideea e că simt că se înrăutățesc pe zi ce trece.
Am devenit o persoana sedentara, nu prea mai fac mișcare, mai tot timpul stau in casa, parca nu mă mai bucura nimic. Și tot ce fac e sa dau vina pe oamenii din jurul meu pentru felul în care mă simt. Am fost o perioadă la psiholog dar parca degeaba. Nervozitate, stres, stări de plâns, puls mare, palpitații, teama că aș putea păți ceva din cauza problemei cu inima, nu mai dorm așa bine, mă trezesc des noaptea, stare de slăbiciune in tot corpul, amețeli. Asta sunt eu de ceva timp. Dacă ai mai trecut cineva prin așa ceva, cum a ți trecut peste ?
1 comentarii
Toate starile dv. sunt simptome si somatizari de depresie si anxietate. Daca ele dureaza de peste doua saptamani, adresati-va unui medic psihiatru pentru tratament. Cu o pastila de antidepresiv pe zi (= medicament care se da in depresie si anxietate), va reveniti in 2-4 saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma erevez din orice uneori chiar si fara motiv
- 2dese cazuri de nervozitate inalta (agresivitate)
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 1nervozitate la maxim
- 1sunt nervoasa aproape tot timpul
- 0avc, fibrilatie atriala si nervozitate
- 3de ce sunt asa nervoasa?
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 2Cefalee intensa, stari de nevrozitate, probleme de memorie
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 0tuse, hemoroizi si nervozitate
- 5Am dese ori probleme cu nervii si nu stiu de ce !
- 2tratament depresie
- 10Va rog un sfat. Cred ca logodnicul meu are probleme cu nervii
- 3Stari de nervozitate, amortirea unei parti de cap
- 0Depresia si stare de nervozitate in sarcina
- 2Stări de nervozitate dimineața !
Mai multe informații despre: nervozitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: