sunt nervoasa aproape tot timpul
Buna ziua! Numele meu este Ramona si in speranta ca m-ar putea ajuta cineva cu un raspuns as avea si eu o intrebare. De ceva timp sunt aproape tot timpul nervoasa, mai ales cu membrii familiei, ma enerveaza aproape tot ce fac, ce spun, ma enerveaza cand imi pun diverse intrebari si nu imi place sa vorbesc cu ei. Cand sunt singura as vrea sa vorbesc cu ei si stiu ca ii supara si ii deranjeaza faptul ca ma comport asa tot timpul, dar nu stiu ce sa fac. Oare sa fie din cauza operatiilor pe care le-am avut? In urma cu 2 ani jumate am fost operata de o tumora abdominala giganta, iar acum 4 luni am fost operata la glanda tiroida. Incerc sa ma controlez, dar de multe ori ma blochez si nu mai am chef de vorba cu nimeni, mai bine ascult la ce zic sau ma gandesc in alta parte decat sa vorbesc. Vreau sa mentionez ca sunt si o persoana mai timida si nu imi place sa vorbesc in public. Cum as putea sa trec peste aceste stari pt ca nu imi fac bine si nu mai vreau sa ii supar pe cei din jur.
1 comentarii
Consulta un medic endogrinolog sau psihoterapeut...cred ca asa e cel mai bine; in urma unor operatii se produc anumite transformari de care numai doctorul te poate lamurii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma erevez din orice uneori chiar si fara motiv
- 2dese cazuri de nervozitate inalta (agresivitate)
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 1nervozitate la maxim
- 0avc, fibrilatie atriala si nervozitate
- 3de ce sunt asa nervoasa?
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 0tuse, hemoroizi si nervozitate
- 5Am dese ori probleme cu nervii si nu stiu de ce !
- 2tratament depresie
- 10Va rog un sfat. Cred ca logodnicul meu are probleme cu nervii
- 3Stari de nervozitate, amortirea unei parti de cap
- 0Depresia si stare de nervozitate in sarcina
- 2Stări de nervozitate dimineața !
- 1Stări de nervozitate
- 5Fetita 4 ani și 8 luni agitata
Mai multe informații despre: nervozitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: