ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

sunt nervoasa aproape tot timpul

08-08-2010
ramona_28
Nu este medic/terapeut
ramona_28
Buna ziua! Numele meu este Ramona si in speranta ca m-ar putea ajuta cineva cu un raspuns as avea si eu o intrebare. De ceva timp sunt aproape tot timpul nervoasa, mai ales cu membrii familiei, ma enerveaza aproape tot ce fac, ce spun, ma enerveaza cand imi pun diverse intrebari si nu imi place sa vorbesc cu ei. Cand sunt singura as vrea sa vorbesc cu ei si stiu ca ii supara si ii deranjeaza faptul ca ma comport asa tot timpul, dar nu stiu ce sa fac. Oare sa fie din cauza operatiilor pe care le-am avut? In urma cu 2 ani jumate am fost operata de o tumora abdominala giganta, iar acum 4 luni am fost operata la glanda tiroida. Incerc sa ma controlez, dar de multe ori ma blochez si nu mai am chef de vorba cu nimeni, mai bine ascult la ce zic sau ma gandesc in alta parte decat sa vorbesc. Vreau sa mentionez ca sunt si o persoana mai timida si nu imi place sa vorbesc in public. Cum as putea sa trec peste aceste stari pt ca nu imi fac bine si nu mai vreau sa ii supar pe cei din jur.
1 comentarii
0
08-08-2010, ora 18:41
ddro61
Nu este medic/terapeut
ddro61
Consulta un medic endogrinolog sau psihoterapeut...cred ca asa e cel mai bine; in urma unor operatii se produc anumite transformari de care numai doctorul te poate lamurii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ne pierdem cumpătul uneori și cum putem tempera nervozitatea
  •