Stari de nervozitate, amortirea unei parti de cap
Buna ziua,
De ceva timp incoace am o problema sunt mai mereu nervoasa si ma enervez cam din orice. Am avut probleme cu jobul iar relatia cu iubitul nu era tocmai cum mi-as fi dorit eu.
O data cu aceste stari, incepe sa imi amorteasca partea dreapta a capului, si parca incep sa obosesc la nivel psihic. Am inceput sa beau ceaiuri (verde sau de lavanda), dar imi revin foarte greu.
Incerc sa nu mai enervez atat de des si sa fiu mai calma. Cel mai tare ma sperie faptul ca imi amorteste parca partea dreapta cu ureche cu tot, e o senzatie ciudata.
Dupa ce trec cateva zile incepe sa imi de-a drumul.
As dori un raspuns avizat, oare ce se intampla?
Multumesc!
De ceva timp incoace am o problema sunt mai mereu nervoasa si ma enervez cam din orice. Am avut probleme cu jobul iar relatia cu iubitul nu era tocmai cum mi-as fi dorit eu.
O data cu aceste stari, incepe sa imi amorteasca partea dreapta a capului, si parca incep sa obosesc la nivel psihic. Am inceput sa beau ceaiuri (verde sau de lavanda), dar imi revin foarte greu.
Incerc sa nu mai enervez atat de des si sa fiu mai calma. Cel mai tare ma sperie faptul ca imi amorteste parca partea dreapta cu ureche cu tot, e o senzatie ciudata.
Dupa ce trec cateva zile incepe sa imi de-a drumul.
As dori un raspuns avizat, oare ce se intampla?
Multumesc!
3 comentarii
buna, iti recomand sa consulti un neurolog, ca sa excluda posibilitatea unei obstructii la nivelul creierului.
In paralel, starile de nervozitate si stres se pot adresa de catre un psihoterapeut.
Sedintele de psihoterapie iti pot aduce mari beneficii in planul sanatatii psihice.
Totul este corelat - o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.
Mult succes!
In paralel, starile de nervozitate si stres se pot adresa de catre un psihoterapeut.
Sedintele de psihoterapie iti pot aduce mari beneficii in planul sanatatii psihice.
Totul este corelat - o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.
Mult succes!
Așa cum v-a spus și colega mea, mergeți la un neurolog pentru a se verifica dacă nu-i o problemă medicală. Neurologul vă trimite să faceți și alte investigații pentru a se depista adevărata cauză. Dacă nu-i o problemă medicală, mergeți pentru evaluare și un diagnostic sigur la un psiholog clinician cu experiență, care, pe baza diagnosticului vă va recomanda psihoterapie sau dacă este cazul concomitent cu psihoterapia veți lua și tratament de la un medic psihiatru.
Buna ziua,
În primul rând trebuie să eliminați orice cauza organică a simptomelor pe care le aveti. Efectuați o consultație neurologica si urmați indicatiile doctorului. Dacă totul iese bine, apelati la un medic psihiatru in vederea unui tratament medicamentos. Este posibil să somatizați, adică anumite suferințe psihice sa se manifeste simptomatic pe fondul anxietatii, stresului, nemulțumirilor. De asemenea, ar fi indicat sa urmați si cateva sedinte de consiliere psihologică pentru a verbaliza frustrările pe care le aveti si pentru a dobândi competențe în gestionarea propriilor emoții.
În primul rând trebuie să eliminați orice cauza organică a simptomelor pe care le aveti. Efectuați o consultație neurologica si urmați indicatiile doctorului. Dacă totul iese bine, apelati la un medic psihiatru in vederea unui tratament medicamentos. Este posibil să somatizați, adică anumite suferințe psihice sa se manifeste simptomatic pe fondul anxietatii, stresului, nemulțumirilor. De asemenea, ar fi indicat sa urmați si cateva sedinte de consiliere psihologică pentru a verbaliza frustrările pe care le aveti si pentru a dobândi competențe în gestionarea propriilor emoții.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0avc, fibrilatie atriala si nervozitate
- 3de ce sunt asa nervoasa?
- 2Cefalee intensa, stari de nevrozitate, probleme de memorie
- 5Am dese ori probleme cu nervii si nu stiu de ce !
- 0Amorteala partea stanga in timp ce sofam, dar analizele au iesit normale. Sa fie bunout?
- 2tratament depresie
- 10Va rog un sfat. Cred ca logodnicul meu are probleme cu nervii
- 1Ce poate sa fie ?
- 2Sensibilitate amorțeli partea dreaptă
- 1Un sfat va rog - amorteli mana
- 0Membru superior si inferior stang amortit
- 2Batai puternice inima, dureri si zbatere de vene
- 3Simptome post Covid
- 2Stări de nervozitate dimineața !
- 1Stări de nervozitate
- 1Îmi amortesc fata și brațul drept
- 2Ajutati-ma - partea dreapta a corpului si vedere ingreunata