dese cazuri de nervozitate inalta (agresivitate)
deseori am dureri enorme de cap, tensiune ridicata sau prea joasa, cind cineva ma enerveaza pot sa incep a strica sau a arunca in el cu ce imi nimereste sub miina! primesc de vreo luna un tratament la domiciliu, dar mare efecte pozitive nu vad...si am vreo 4 zile de cind am inceput sa fumez! vreau sa-mi dati un sfat, ar trebui sa continui sa fumez sau nu(cind fumez ma calmez si imi trece repede tot). va rog frumos sa-mi spuneti ce sa fac...
merci!
merci!
2 comentarii
Nervozitatea excesiva denota o slabiciune a nervilor, nu cred ca este indicat sa fumati, va calmeaza duar pe moment si in timp va dauneaza si la nervi si la tot organismul, vorbiti cu un psiholog sau un medic bun. Cred ca tratamentul trebuie continuat mai mult timp.
Nervozitatea poate avea multe cauze, chiar si boli endocrine, un medic va poate lamuri.
ma scuzati daca nu m-am priceput sa va raspund.
Nervozitatea poate avea multe cauze, chiar si boli endocrine, un medic va poate lamuri.
ma scuzati daca nu m-am priceput sa va raspund.
Electra, nu ai precizat ce tratament urmezi si in baza carui diagnostic.
Pentru gestionarea eficienta a starilor de nervozitate, consulta un psihoterapeut, pentru ca nu exista metode care sa fie universal valabile.
Probabil ca nervozitatea se declanseaza in anumite imprejurari, si nu tot timpul. Afland ce anume faci atunci cand reusesti sa iti mentii calmul vei putea sa exerciti un control adecvat asupra factorilor declansatori.
Pentru gestionarea eficienta a starilor de nervozitate, consulta un psihoterapeut, pentru ca nu exista metode care sa fie universal valabile.
Probabil ca nervozitatea se declanseaza in anumite imprejurari, si nu tot timpul. Afland ce anume faci atunci cand reusesti sa iti mentii calmul vei putea sa exerciti un control adecvat asupra factorilor declansatori.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3agresivitatea, se trateaza?
- 3Comportament agresiv, obsesiv, complexat
- 6Cum sa procedez - comportament agresiv
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 1nervozitate la maxim
- 1sunt nervoasa aproape tot timpul
- 3agresivitate in relatie
- 10Cum vindec agresiunea fizica, verbala si emotionala?
- 4nu mai pot... de cateva luni sunt nebuna, agresiva, ma musc si ma zgarai
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 0tuse, hemoroizi si nervozitate
- 9Sotul meu este agresiv, posesiv, ma înjura
- 6prietenul meu sufera si a devenit agresiv
- 5Am dese ori probleme cu nervii si nu stiu de ce !
- 0Depresia si stare de nervozitate in sarcina
- 4Soțul meu are schimbări bruște de comportament, se enervează extrem de rapid
Mai multe informații despre: comportamentul agresiv nervozitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: