Fetita 4 ani și 8 luni agitata

13-01-2022
OanaSophia31
Nu este medic/terapeut
OanaSophia31
Bună ziua.
Am o fetita de 4 ani și 8 luni foarte nervoasă, am pus pe seama situației cu Covid ul, noi locuind în Marea Britanie, din anul 2019, luna februarie, a stat foarte mult în casa, doar cu mine și tata, aproximativ 4 aluni, cred ca 10min coboram în fata casei, a început sa meargă la scoala după 8 luni, dar ea continua sa fie nervoasă, dacă nu I convine ceva se trântește pe jos, face crize de nervi, și se calmează doar cu un biberon de lapte, pentru ca nu pot sa o dezvăț de acest lucru.Noaptea nu doarme linistita, doar primele 5 ore de somn, și după începe agitația, se întoarce pe o parte, pe cealaltă, vrea lapte, mai doarme o ia, iar se agita, acest lucru tine cam 3 4 ore pe noapte, tine treabă asta.Am ajuns sa fiu epuizata.Nu pot sa mi dau seama de la ar putea fi.Analizele de sânge au fost făcute acum 6 luni, este ușor anemica, lipsa de magneziu, Trombocitele mărite, pt ca îmi răcește f des. Mulțumesc.
5 comentarii
0
13-01-2022, ora 09:40
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Scoateti fetita, cat mai des si mai mult, la plimbare si joaca in aer liber indiferent de temperatura de afara si faceti-i tratamentul cu magneziu prescris. Este necesar sa dezvatati treptat copilul de a manca noaptea. Faceti si un examen coproparazitologic pt a elimina suspiciunea de eventuali paraziti intestinali. Sanatate !
0
28-01-2022, ora 20:34
OanaSophia31
Nu este medic/terapeut
OanaSophia31
Bună seara,
Am fost cu fetita în România, și i am făcut tot setul de analize, de a elimina suspiciunea de a fi vreo boala maligna sau leucemie, dar totuși I au o parte de analize proaste, cum ar fi:
Trombocite:460
Alaninaminotransferaza 40.1
Largimea distribuției eritrocitare 15.4
Vitamina D 28.2
Complexe imune circulante 152.47
Undeva în comentariu pe analize îmi apare boala, , trombocitoza, , Medicul specialist la care am fost, nu mi a dat un diagnostic clar, nu știu ce sa fac unde sa mai nerg, noi locuim în Anglia, aici nu gasesc medic roman, iar după sistemul lor aștept mult și bine.
0
01-02-2022, ora 10:36
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Analizele pe care le redati, ca depasind intervalul normal, au cresteri minore, care indica un focar inflamator in organism. La asemenea valori nu se iau inca masuri terapeutice ci se monitorizeaza periodic copilul, deoarece fenomenul se stinge de la sine, in majoritatea cazurilor. Prin urmare incercati, acolo unde va aflati, sa repetati macar aceste analize dupa o luna. Sanatate !
0
01-02-2022, ora 12:14
OanaSophia31
Nu este medic/terapeut
OanaSophia31
Mulțumesc.
Nimeni nu mi a dat un răspuns concret, știți cam ce ar fi? Sunt foarte speriata.
0
01-02-2022, ora 16:39
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Nu este cazul sa dramatizati. Nu pot da cu presupusul in absenta unui consult al pacientului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ne pierdem cumpătul uneori și cum putem tempera nervozitatea
  •