Depresia si stare de nervozitate in sarcina
Buna seara !
Am 40 de ani si la 12 saptamani sarcina s a oprit din evolutie.
Nu imi pot explica de ce in toata perioada cat am fost insarcinata, starile de nervozitate vis a vis de partener si rareori fara de familie, erau exacerbate.
Mi am dorit sarcina, s a intamplat sa raman insarcinata printr o minune si in cele 12 saptamsni de srcina am fost ca un vulcan care erupea la 2 zile.
Despre ce este vorba ? Dereglare hormonala ? Unde as putea sa merg ca sa inteleg ce sa intsmplat ? Este posibil daca ranan din nou insarcinata sa am celeadi stati de nervi ?
Am 40 de ani si la 12 saptamani sarcina s a oprit din evolutie.
Nu imi pot explica de ce in toata perioada cat am fost insarcinata, starile de nervozitate vis a vis de partener si rareori fara de familie, erau exacerbate.
Mi am dorit sarcina, s a intamplat sa raman insarcinata printr o minune si in cele 12 saptamsni de srcina am fost ca un vulcan care erupea la 2 zile.
Despre ce este vorba ? Dereglare hormonala ? Unde as putea sa merg ca sa inteleg ce sa intsmplat ? Este posibil daca ranan din nou insarcinata sa am celeadi stati de nervi ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma erevez din orice uneori chiar si fara motiv
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 1nervozitate la maxim
- 3de ce sunt asa nervoasa?
- 4Stresul in timpul sarcinii
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 8TRAUMA ORIGINARĂ
- 5Am dese ori probleme cu nervii si nu stiu de ce !
- 2tratament depresie
- 8cred ca am depresie
- 3Deprimata in sarcina
- 1Nervoasa in primul trimestru de sarcina - afectarea dezvoltarii embrionului...?
- 4As dori medicamente antistres sunt recomandate ?
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 5Fetita 4 ani și 8 luni agitata
- 1Depresie - stau la pat din cauză că am colul scurt, dar trebuie să am grijă și de băiat
Mai multe informații despre: emotiile din timpul sarcinii stresul in timpul sarcinii nervozitatea depresia in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: