Sindromu premenstrual

Buna ziua, am si eu o intrebare,
Mi-a venit ciclu la 10 si 10 luni fix, si in fiecare luna imi vine cu 3-5 zile mai devreme decat ultima data, plus ca inainte cu o saptamana incep sa am dureri mari de mijloc, rare dar ca un cutit, ma doare stomacu sau burta de parca ceva se framanta il el, mi se maresc sani, si asta de la aceasta varsta pana in prezent cand in curand voi implini 47 de ani, doar o perioada de vreo 6 ani neintrerupti cand am luat regevidon nu am avut aceste simptome, in acea perioada pot spune ca am fost o doamna caci mi-a venit ciclu la ora fixa, ma tinea fix 3 zile, pe cand in afara acestei perioade ma tinut si 5 zile, si 3 doar.
Mi-am cumparat niste capsule-sindromu premenstrual -- de la farmacie dar citind prospectu mi-e tema sa le iau caci nu doresc decat ameliorarea durerilor si sa nu ma mai umflu atat.
Daca cineva s-a confruntat cu asa ceva va rog dati-mi un sfat.
Multumesc anticipat tuturor.
Mi-a venit ciclu la 10 si 10 luni fix, si in fiecare luna imi vine cu 3-5 zile mai devreme decat ultima data, plus ca inainte cu o saptamana incep sa am dureri mari de mijloc, rare dar ca un cutit, ma doare stomacu sau burta de parca ceva se framanta il el, mi se maresc sani, si asta de la aceasta varsta pana in prezent cand in curand voi implini 47 de ani, doar o perioada de vreo 6 ani neintrerupti cand am luat regevidon nu am avut aceste simptome, in acea perioada pot spune ca am fost o doamna caci mi-a venit ciclu la ora fixa, ma tinea fix 3 zile, pe cand in afara acestei perioade ma tinut si 5 zile, si 3 doar.
Mi-am cumparat niste capsule-sindromu premenstrual -- de la farmacie dar citind prospectu mi-e tema sa le iau caci nu doresc decat ameliorarea durerilor si sa nu ma mai umflu atat.
Daca cineva s-a confruntat cu asa ceva va rog dati-mi un sfat.
Multumesc anticipat tuturor.
3 comentarii

Foarte bine ca nu le luati caci nici nu o sa ajute la ceva.
Consultati un medic homeopat daca doriti vindecare. Homeopatia vindeca astfelde dereglari fara efecte adverse. Astfel de dereglari sund f. des creeate de anticonceptionale si medicamente chimice si nu le puteti vindeca cu alte medicamente.
Consultati un medic homeopat daca doriti vindecare. Homeopatia vindeca astfelde dereglari fara efecte adverse. Astfel de dereglari sund f. des creeate de anticonceptionale si medicamente chimice si nu le puteti vindeca cu alte medicamente.

Multumesc de raspuns dar se pare ca nu ati citit f atenta/a ce am spus despre aceste simptome, ca ele le am de la prima menstruatie, si doar in perioada cand am luat regevidon nu le-am avut ele revenind la incetarea folosiri lui, imi cer scuze pentru cuvantu scris, mie foarte rusine da sper asa sa intelege-ti ce am vrut sa spun, am vrut sa va scriu pe mail sau mesaj privat vad ca nu se poate insa.
O zi buna.
O zi buna.

Doamna draga: eu nu pot sa va ajut, dar v-am spus unde primiti ajutor in mod sigur si vindecare, daca incercati. Indiferent de cauza boli. Medicamentele chimice nu va ajuta oricum.
Acum ce vreti: sfaturi sau vindecare ? Degeaba cititi daca nu urmati sfaturile...
Succes
Acum ce vreti: sfaturi sau vindecare ? Degeaba cititi daca nu urmati sfaturile...
Succes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 3Sindrom premenstrual... durerea de sfarcuri?
- 17meteosensibilitate destul de grava!!!
- 0Sindromul premenstrual
- 6sangerare Utrogestan
- 6temperatura bazala scade.. mai exista risc de sarcina?
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 5sarcina la menstruatie?
- 5test de sarcina pozitiv si sindrom premenstrual
- 2bubite pe tot corpul odata cu aparitia menstruatiei
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 4sindrom premenstrual
- 2inflamatii asemanatoare ciupiturilor de insecte
- 5Sindrom premenstrual accentuat sau disforic
- 1stări de agitație neliniște somnolenta uneori deprimare înainte cu câteva zile până la ciclu
- 0Greata dinaintea menstruatiei.
- 2Sindrom premenstrual foarte urat
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: