imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual
intrebarea mea este: imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual. tin sa precizez ca ultima menstruatie a fost in data de 12 ianuarie, iar contactul sexual cu risc a fost in data de 2 februari. este aceasta periaoda una fertila, pentru ca am gasit tot felul de variante. ciclul menstrual este regulat...deci ovulatia ar fi trebuit sa fie cu 14 zile inainte de viitoarea menstruatie. dupa contact (prima zi) au inceput sa ma doara sanii foarte tare (menstruatie trebuie sa-mi vina in jur de 10 februarie) si sa am o scurgere de un miros diferit pana acum. este posibil ca pe data de 2 februarie sa fi ramas insarcinata?
astept un raspuns! multumesc
astept un raspuns! multumesc
3 comentarii
Nu este absolut exclusă o sarcină, totuşi ipoteza unui sindrom premenstrual este de departe cea mai probabilă. Şi în sarcină apare tensiune în sâni, dar de regulă la mai multe zile de la fecundaţie.
dl dr. iau ac karissa.luna trecuta am uitat sa iau o pastila si am luat-o a doua zi odata cu cealalta, la aceiasi ora, dupa doua zile am avut contact sexual cu sotul meu, uitasem de pastila mi-am amintit apoi, cilcul mi-a venit normal in luna acea, problema este insa ca acum luna aceasta, mai exact joi, am uitat iar sa o iau seara la ora 21 si am luat-o a doua zi pe la 11.30 si acum deja ma doare burta si da semne ca ar veni menstruatia.mai am din folie 4 pastile de luat, e posibil sa fiu insarcinata, si ce reacti adverse ar putea avea bebe, in caz ca este. mai am o fetita de exact doi ani. sa mai iau pastile in continuare pana la un eventual test de sarcina?
Am sterilret de 3 ani menstruatia imi este dereglata imi vine 1 luna 2 consecutiv iar 1 luna 2 nu ce se intimpla.Rog raspuns cat mai repede pentru ca ultima oara cand mia venit a fost pe 10 august iar de atunci nu mia mai venit am facut control ginecologic dar nu sunt insarcinata iar steriletul nu are nici o problema am 2 nasteri ce se intimpla.Va multumesc astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie.. logest
- 2durerea sanilor... inaintea menstruatiei
- 2Contraceptive - menstruatie prelungita
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 5sugestii despre medote contraceptive suplimentare pe langa prezervativ
- 3Sindromu premenstrual
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 6sindrom premenstrual - Imi este foarte rau. Ce pot sa fac?
- 1Despre contraceptie un pic urgent
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 0Probleme cu contraceptia, sansele de a fi insarcinata
- 5Contraceptive moderne
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 10Detalii metode de contraceptie.
- 2Ce pot folosi ca metoda de contracepție?
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual sanii durerosi contraceptia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: