Durere de sani!
Este normal sa te doara sanii cu vreo 2 saptamani inainte de menstruatie?E o durere insuportabila, tot timpul am dureri dastea!
4 comentarii
am dureri de san de circa 5-6 ani la palpare niste noduli durerosi si nedurerosi am facut pe fiecare an o mamografie si o ecografie si nu iese nimic, dar dureri am si inainte de ciclu al simt si foarte greu . ce sa fac durerile sunt totdeauna nu numai anainte de ciclu va rog dati-mi un raspuns
Durerile de sini in apropierea menstruatiei sint normale.De fapt si palparea sinului se face dupa ciclu, dar poti sa tratezi problema si nu numai local, pentru ca e deranjanta si poate totusi deveni cronica si sa duca la formarea unor chisturi ce unele din ele pot degenera.Problema e de cauza endocrina secundara functiei ovariene deficitare in special pe parte progesteronica, sau in cazul excesului estrogenic nativ sau din anticonceptionale.Daca vrei detalii scrie-mi -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
va multumesc ptr.raspuns.am fost sfatuita de medicu de la eco. sa fac o radiografie la coloana ca poate am probleme cu oasele si de aia ma doare asa de rau sinul sting mai ales, si sau descoperit ciocuri care imi afecteaza muschi sinului si de asta ma dor...dar nu mi-a dat nimic adica tratament .decit un unguent dicofenac ce sa fac acum /?unde sa mai merg?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ma doare sanul stang
- 6am motive de ingrijorare?
- 10tensiune in sani
- 4am o problema la sanul drept
- 3durere la san! ajutor!
- 2durere a sanilor
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 5sarcina la menstruatie?
- 0Artizia si durerea de sani
- 2Durere de sani
- 2bubite pe tot corpul odata cu aparitia menstruatiei