Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
Dupa cat timp de la administrarea de anticonceptionale se diminueaza durerile menstruale?Eu iau de 3 luni antic. Logest si tot mai am simptome premenstruale.Daca mi-a venit ciclul mai are rost sa imi fac probleme in privinta unei sarcini?
2 comentarii
1. Nu orice tip de durere (pre)menstruală este diminuată de anticoncepţionale, ci numai durerea de cauză ovariană.
2. Logest este mai puţin eficient decât alte anticoncepţionale în combaterea acestui tip de durere. Deci, dacă, în cazul dv, durerea este ovariană şi doriţi un tratament anticoncepţional pentru asta, intra în discuţie schimbarea anticoncepţionalului.
3. Dacă aţi luat Logest în mod corect, nu aveţi motive să vă faceţi probleme în privinţa unei sarcini.
2. Logest este mai puţin eficient decât alte anticoncepţionale în combaterea acestui tip de durere. Deci, dacă, în cazul dv, durerea este ovariană şi doriţi un tratament anticoncepţional pentru asta, intra în discuţie schimbarea anticoncepţionalului.
3. Dacă aţi luat Logest în mod corect, nu aveţi motive să vă faceţi probleme în privinţa unei sarcini.
Multumesc mult de raspuns! Nu iau antic pentru combaterea durerilor premenstruale, ci pentru efectul lor contraceptiv. In privinta durerilor ovariene nu prea am probleme. MULTUMESC INCA O DATA!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 3Sindrom premenstrual... durerea de sfarcuri?
- 3Pastila in plus
- 3anticonceptionale sau sterilet
- 3Probleme la anticonceptionale: Milligest
- 0aspirina poate reduce efectul anticonceptionalelor?
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 0Anticonceptionale Yasmin
- 1Anticonceptionale interactioneaza cu ?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 2inflamatii asemanatoare ciupiturilor de insecte
- 1Anticonceptionale
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 1Anticonceptionale pentru prima data
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: