Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
Dupa cat timp de la administrarea de anticonceptionale se diminueaza durerile menstruale?Eu iau de 3 luni antic. Logest si tot mai am simptome premenstruale.Daca mi-a venit ciclul mai are rost sa imi fac probleme in privinta unei sarcini?
2 comentarii
1. Nu orice tip de durere (pre)menstruală este diminuată de anticoncepţionale, ci numai durerea de cauză ovariană.
2. Logest este mai puţin eficient decât alte anticoncepţionale în combaterea acestui tip de durere. Deci, dacă, în cazul dv, durerea este ovariană şi doriţi un tratament anticoncepţional pentru asta, intra în discuţie schimbarea anticoncepţionalului.
3. Dacă aţi luat Logest în mod corect, nu aveţi motive să vă faceţi probleme în privinţa unei sarcini.
2. Logest este mai puţin eficient decât alte anticoncepţionale în combaterea acestui tip de durere. Deci, dacă, în cazul dv, durerea este ovariană şi doriţi un tratament anticoncepţional pentru asta, intra în discuţie schimbarea anticoncepţionalului.
3. Dacă aţi luat Logest în mod corect, nu aveţi motive să vă faceţi probleme în privinţa unei sarcini.
Multumesc mult de raspuns! Nu iau antic pentru combaterea durerilor premenstruale, ci pentru efectul lor contraceptiv. In privinta durerilor ovariene nu prea am probleme. MULTUMESC INCA O DATA!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 3yasmin si flucovim 50 mg...va rog raspuns
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 3Pastila in plus
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 4anticonceptionale si ficatul?
- 0problema cu anticonceptionale
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 2Pastila vomata.Urgent!
- 3anticonceptionale Yaz?
- 0Anticonceptionale - efecte asupra hormonilor
- 0Anticonceptionale Laurina si ceai de Cretisoara
- 1Anticonceptionale Microdiol
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 0Menstruatie in timpul tratamentului cu ovule
- 1Sindrom premenstrual foarte urat, intarziere.enstra, depresie
- 2Sindrom premenstrual foarte urat
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: