temperatura bazala scade.. mai exista risc de sarcina?
buna seara.
2 mai - menstruatie
6 iunie - menstruatie
11 iulie - menstruatie
11 aug - menstruatie
25, 27, 29 aug contacte neprotejate (coitus interuptus) :(
10 sept - contact la fel. (este cel mai recent)
13 sept - menstruatie
19 sept - temp bazala 36, 4 (timp fusese 37, 1 inainte de menstruatie)
la finalul lunii septembrie am avut o raceala urata, insotita de otita.. am urmat tratament cu antibiotice(amiksiklav 875)timp 2 saptamani..
15-16 oct apar simptome premenstruale : cearcane, balonare, irascibilitate si sensibilitate emotionala crescute, dureri de sani, dureri de ovare, urinari dese... insa nici pana astazi 21 oct nu a aparut menstruatia.
este posibila o intarziere datorata antibioticelor sau racelii puternice nevindecate complet? sau mai exista vreun risc de sarcina?
multumesc anticipat
2 mai - menstruatie
6 iunie - menstruatie
11 iulie - menstruatie
11 aug - menstruatie
25, 27, 29 aug contacte neprotejate (coitus interuptus) :(
10 sept - contact la fel. (este cel mai recent)
13 sept - menstruatie
19 sept - temp bazala 36, 4 (timp fusese 37, 1 inainte de menstruatie)
la finalul lunii septembrie am avut o raceala urata, insotita de otita.. am urmat tratament cu antibiotice(amiksiklav 875)timp 2 saptamani..
15-16 oct apar simptome premenstruale : cearcane, balonare, irascibilitate si sensibilitate emotionala crescute, dureri de sani, dureri de ovare, urinari dese... insa nici pana astazi 21 oct nu a aparut menstruatia.
este posibila o intarziere datorata antibioticelor sau racelii puternice nevindecate complet? sau mai exista vreun risc de sarcina?
multumesc anticipat
6 comentarii
Antibioticele nu intarzie menstruatia, in schimb raceala poate avea acest efect. O sarcina este extrem de improbabila, ca sa nu spun exclusa.
Multumesc mult de raspunsul prompt.
Mentionez ca de cateva saptamani sunt si intr-o prerioada aglomerata, meditatii, foarte mult de invatat...ar putea stresul si oboseala cauzate de acestea sa reprezinte un motiv al intarzierii?
Mentionez ca de cateva saptamani sunt si intr-o prerioada aglomerata, meditatii, foarte mult de invatat...ar putea stresul si oboseala cauzate de acestea sa reprezinte un motiv al intarzierii?
Desigur, stressul şi, mai ales, oboseala, sunt cauze frecvente ale întârzierii venirii menstruaţiei. Totuşi, dacă vedeţi că situaţia se prelugeşte peste 10 zile, cu alte cuvinte dacă pe 23 octombrie sângele nu se arată, un consult ar fi indicat.
asadar ceea ce ma ingrijora pe mine, si anume sarcina, este exclus in conditiile de mai sus?
multumesc
multumesc
Exista si menstruatie peste sarcina, dar este o extrema raritate. Impreuna cu temperatura bazala sub 37 de grade, iata doua argumente impotriva sarcinii. Totusi, daca vreti un al treilea, faceti un test de sarcina.
Mi-a venit pe 24 oct, normal calitativ si cantitativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3otite repetate, fetita un an jumatate
- 7Astm bronsic dupa raceli repetate
- 6sindrom premenstrual - Imi este foarte rau. Ce pot sa fac?
- 5otita este contagioasa?
- 1pilula uitata si raceala
- 6sangerare Utrogestan
- 7Spalaturile nazale cu apa sarata in tratarea sinuzitei
- 11BRONCHO-VAXOM????
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 9otita seroasa
- 3Otita sau...?
- 2Nas umflat din cauza racelii?
- 3diagnostic otita medie
- 1Raceli repetate, aproape lunar
- 5am 40 ani si otita seroasa