stări de agitație neliniște somnolenta uneori deprimare înainte cu câteva zile până la ciclu
Am 41 ani.As vrea să știu de ce am stări de agitație neliniște somnolenta uneori deprimare înainte cu câteva zile până la ciclu în fiecare lună?
1 comentarii
Buna ziua,
Din ceea ce descrieti, este foarte posibil sa va confruntati cu sindromul premenstrual. Acesta este un set de tulburari emotionale, fizice si comportamentale care apar cu aproximativ o saptamna inainte de menstruatie.
Puteti sa va monitorizati toate aceste simptome si sa va programati la medicul ginecolog pentru a vedea ce este de facut pe mai departe. De asemenea, puteti apela si la sedintele de psihoterapie care va pot ajuta pe latura psihica, prin metode de relaxare, optimizarea modului de gandire, cresterea calitatii vietii si a emotiilor pozitive, un somn mai bun, mai multa energie si productivitate, dobandirea echilibrului emotional. Bineinteles ca de ajutor v-ar fi si un stil de viata cat mai sanatos (alimentatie echilibrata, activitati sportive constante etc.).
O zi frumoasa!
Roxana Patrascu psihoterapeut
Din ceea ce descrieti, este foarte posibil sa va confruntati cu sindromul premenstrual. Acesta este un set de tulburari emotionale, fizice si comportamentale care apar cu aproximativ o saptamna inainte de menstruatie.
Puteti sa va monitorizati toate aceste simptome si sa va programati la medicul ginecolog pentru a vedea ce este de facut pe mai departe. De asemenea, puteti apela si la sedintele de psihoterapie care va pot ajuta pe latura psihica, prin metode de relaxare, optimizarea modului de gandire, cresterea calitatii vietii si a emotiilor pozitive, un somn mai bun, mai multa energie si productivitate, dobandirea echilibrului emotional. Bineinteles ca de ajutor v-ar fi si un stil de viata cat mai sanatos (alimentatie echilibrata, activitati sportive constante etc.).
O zi frumoasa!
Roxana Patrascu psihoterapeut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am dureri premenstruale ingrozitoare
- 4Durere de sani!
- 9Ce se poate sa am?
- 3Sindrom premenstrual... durerea de sfarcuri?
- 3Sindromu premenstrual
- 6sindrom premenstrual - Imi este foarte rau. Ce pot sa fac?
- 0Sindromul premenstrual
- 6sangerare Utrogestan
- 6temperatura bazala scade.. mai exista risc de sarcina?
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 4sindrom premenstrual
- 5Sindrom premenstrual accentuat sau disforic
- 0Dereglari hormonale
- 4Sangerare înainte de menstruatie, dureri si balonare
- 0Greata dinaintea menstruatiei.
- 1Sindrom premenstrual foarte urat, intarziere.enstra, depresie
- 4Sindrom premenstrual
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: