sarcina la menstruatie?

Buna ziua
E posibil sa raman insarcinata in a 5-a zi de menstruatie.Sotul s-a tras, zic eu la timp, dar cine stie.In urmatoarea zi am mai avut putina menstra.Ultimul ciclu l-am avut pe 5 iunie, de obicei imi vine mai repede cu 5 zile.Azi e 5 si inca nu mi-a venit.Am dureri de burta ca la ciclu, dureri de cap si sanii sensibili. Sa fie sarcina...? La cat timp sa fac un test?
Multumesc
E posibil sa raman insarcinata in a 5-a zi de menstruatie.Sotul s-a tras, zic eu la timp, dar cine stie.In urmatoarea zi am mai avut putina menstra.Ultimul ciclu l-am avut pe 5 iunie, de obicei imi vine mai repede cu 5 zile.Azi e 5 si inca nu mi-a venit.Am dureri de burta ca la ciclu, dureri de cap si sanii sensibili. Sa fie sarcina...? La cat timp sa fac un test?
Multumesc
5 comentarii

Buna seara. Teoretic, poti ramane insarcinata in orice zi a ciclului, desigur, cu probabilitate mai mare la jumatatea perioadei. Testul de sarcina este foarte util si se poate face inca din prima zi de intarziere a menstruatiei. Bafta si sa iasa asa cum va doriti!

Multumesc pentru raspuns, am sa-mi fac un test maine.

Am facut testul si a iesit negativ, poate din cauza ca am avut o luna stresanta plus ca am niste probleme hormonale., dar ma tot doare burta ca la ciclu, si ametesc rau. Ametelile le am de 5 ani dar acum parca s-au accentuat. Daca nu-mi revin am sa ma programez la medic.

Sigur, e bine sa va programati la un medic ginecolog si sa faceti un set de analize uzuale.
Pana atunci, grija mare sa va hidratati corespunzator vremii de afara.
Pana atunci, grija mare sa va hidratati corespunzator vremii de afara.

Miltumesc pentru mesaj. Poate si caldura e de vina. Stam in vestul tarii si aici sunt aproape 40 grade, plus ca mai am o spondiloza cervicala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarziere ciclu mestrual
- 5intarziere menstruatie, test negativ
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 2Pot fi insarcinata?
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 0Menstruatie întârziată!
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 0Ce poate fi???
- 3sex la menstruatie
- 0Intarziere menstruatie
- 3Sexul în prima, penultima și ultima zi de menstruatie
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 0Perioada Menstruala
- 1Intirziere menstruatie...
- 0Posibil sarcina
- 2Sindrom premenstrual foarte urat
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual intarzierea menstruatiei sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: