Simt niste batai in burta...
Buna...am 20 de ani si am si eu o problema, de ceva timp simt cum mi se zbate ceva in burta, si sut foarte speriata, sa fiu insarcinata sau nu? pana acum mia venit mestra normal decat ultima data mia intarziat 2 zile mia venit pe 28 iulie, eu cred ca a intarziat deoarece am fost la mare si apa era cam rece, mia venit mestra de aceasi culoare si aceeasi cantitate cum o aveam eu norma, acum ce nu mai inteleg sunt bataile de le am in burta, un pic mai sus de buric si un pic mai jos de capul pieptului, si am si cateodata dureri, ma doare mijlocul, nu stiu daca din aceasta cauza sau de la munca sanii ii am normal numai ca am dureri de burta cateodata, nu stiu ce sa fac sa fiu insarcinata si sa fii avut mestra peste sarcina sau sa fie alceva la stomac? voi ce ziceti? maine fac un test sa vad ce-mi iese, ajutati-ma va rog mult...
6 comentarii
Buna ziua,
Poate fi pulsul aortei abdominale care de obicei se observa la persoanele slabute, la care aorta este aproape de peretele abdominal. Pentru a exclude o afectiune la acest nivel trebuie efectuat o ecografie abdominala cu urmarirea aortei abdominale in vederea excluderii unui anevrism la acest nivel.
Multa sanatate!
Poate fi pulsul aortei abdominale care de obicei se observa la persoanele slabute, la care aorta este aproape de peretele abdominal. Pentru a exclude o afectiune la acest nivel trebuie efectuat o ecografie abdominala cu urmarirea aortei abdominale in vederea excluderii unui anevrism la acest nivel.
Multa sanatate!
deci este exclusa sarcina nu...daca mia venit mestra pana acum normal? sa fac un test sau nu? astept un raspuns si multumesc Dr. Ramona Muresan
A si inca ceva nu sunt slabuta deloc.am 65 kg
Buna ziua,
faceti un test de sarcina, pentru a sti sigur, iar daca testul iese negativ atunci mergeti la un consult, in vederea efectuarii unei ecografii abdominale. Dureri de burta sau crampe, scaun modificat sau alte simptome ati avut asociat cu bataile abdominale?
faceti un test de sarcina, pentru a sti sigur, iar daca testul iese negativ atunci mergeti la un consult, in vederea efectuarii unei ecografii abdominale. Dureri de burta sau crampe, scaun modificat sau alte simptome ati avut asociat cu bataile abdominale?
ma doare stomacul dar nu mereu, am facut un test de sarcina de dimineata dar mi-a iesit negativ, atunci sa am ceva la stomac, pt ca eu nu prea mananc normal, incerc sa tin multe diete de slabire, si ba mananc ba nu mananc, si poate cu timpul mi-a afectat stomacul si de asta poate sunt si bataile, saptamana viitoare voi merge urgent la medic pt cas cam speriata...
si ce ai rezolvat...ce ti-au zis ca si eu sunt aproape in aceasi situatie numai ca ma doare foarte tare burta de la buric pana putin mai sus si am iesit urat scaunu am si crampe... nu stiu ce am si vreau sa merg la un ecograf abdominal?? ce pot sa fac?acum incerc sa tin un regim fara prajeli ca am orbservat ca numai pot manca...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5menstruatie peste sarcina
- 2Durere abdomen
- 5Intepaturi in partea abdomenului inferior.. poate fi apendicita?
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 6Dureri abdominale.Help!
- 9durere abdominala in partea dreapta
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 3sangerari si dureri abdominale
- 3durere abdominala
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 9ce sa fie oare
- 3Durere de burta, febra
- 6Cerazette si scurgeri maronii-rosiatice
- 0Dureri de burta dupa a doua cezariana
- 9Am probleme cu stomacul.
- 3ciclu peste sarcina
- 1sangerari maronii si dureri
- 2Dureri stomacale şi diaree
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 17Durere Abdominala Nespecificată
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina Abdomenul Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Sindromul premenstrual
- Ascita
- Abdomenul acut
- Sindromul de compartiment intraabdominal
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: