Cand urinez simt usturimi si dureri de burta
![kzanxloxk](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut.Am si eu o problema care ma streseaza la maxim.Acum vreo 2 saptamani cand urinam simteam usturimi si dureri de burta si aveam senzatia ca ramanea ceva pe acel canal pe unde iese urina si daca incercam sa presez pe penis mai iesea o picatura 2 si chestia asta a durat cateva zile dupa aceea durerea s-a mutat in zona rinichilor apoi din nou burta si tot asa. Apoi peste alte cateva zile durerile de burta au disparut si am inceput sa imi simt penisul rece la atingere si chiar daca tineam mana pe el sau altceva tot nu se incalzea si se facea mov si in cele din urma tot asa in cateva zile a inceput sa se mai incalzeasca dar cand aveam o erectie sau ceva devenea iarasi mova si acea gaurica pe unde iese urina se umfla si de asemenea ca era sa uit cand este in stare flasca uneori este tare.Iar aseara cand m-am culcat am pus mana pe ea si nu prea mai simteam atingerea mainii si dimineata cand m-am spalat, am decalotat-o iar cand am atins capul penisului din nou nu prea simteam atingerea si asta m-a speriat pentru ca pana acum abia reuseam sa pun un deget pe el ca aveam o senzatie urata datorita terminatiilor nervoase care se afla acolo.Dar acum pot sa o ating fara nici o greutate.Am fost la vreo 3 medici niciunul dintre ei nefiind urolog sau ceva de specialitate, doar generalisti, 2 dintre ei fiind in Spania ca eram in Spania cand a inceput sa mi se intample chestia asta, si mi s-a spus ca nu am nimic mi s-a luat proba de sange si de urina si nu mi-a iesit nici-o boala sau infectie, iar apoi cand am revenit in Romania fericit ca in sfarsit ajung la un urolog, aflu ca de fapt omul e in concediu asa ca m-a consultat un chirurg care m-a tratat de parca as fi fost vreun gunoi foarte distrat arogant si irascibil m-a pus sa ma dezbrac si s-a uitat si a inceput sa imi apese pe testicole de parca ar fi fost niste pungi cu bani si mi-a decalotat-o foarte repede lucru pe care eu il faceam mai cu grija pentru ca mi se decaloteaza mai usor, presupun ca am si un fel de fimoza sau ceva, iar dupa asa zisa consultatie am tot incercat sa ii explic ca e rece si mova si ca numai simt atingerea dar omul nici nu ma lasa sa termin ce am de spus pentru ca imi raspundea in batjocora sa ma dau cu alifie si alte porcarii de gen, efectiv nu ma asculta ce aveam de zis.presupun ca daca i-as fi indesat 1 milion in buzunar alta ar fi fost povestea.hai ca deja am scris prea mult si nici nu stiu daca se oboseste cineva sa citeasca romanul asta, dar daca cineva o face si stie ceva va rog din suflet sunt disperat, nici nu stiu cand mai pot ajunge din nou la spital si de data asta la un urolog in firea lui..va multumesc anticipat
2 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Va recomandam sa va prezentati pentru consult la un medic urolog care este cel mai in masura pentru a va da un raspuns in problema pe care o aveti.
O zi frumoasa!
Va recomandam sa va prezentati pentru consult la un medic urolog care este cel mai in masura pentru a va da un raspuns in problema pe care o aveti.
O zi frumoasa!
![Dudu1](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Cum ai rezolvat problema.ma intereseaza si pe mine
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 9dureri abdominale
- 4de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
- 2dupa fiecare ciclu menstrual am usturimi cand urinez
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 3Durere permanenta in zona abdominala superioara dreapta
- 3dureri abdominale puternice, TGP si GGT marite
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 2Durere abdominala
- 1dureri abdominale, in partea dreapta... in zona ficatului
- 3Durere acuta in partea de jos a abdomenului.
- 19Mancare nedigerata in scaun si dureri abdominale
- 3dureri abdominale partea stanga sub coaste ce radiaza in spate
- 2durere in partea dreapta sub coasta si in spate
- 1dupa operatia de apendicita, am dureri abdominale
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 2Iritare penis
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: