pietre la fiere, mal, dureri abdominale
Mama a facut 4 ecografii 2 la policlinica unde i sa spus ca are pietre de 1 cm si sa le scoata, 2 in spital fiind internata ca are dar is mici si sa nu le scoata si un CT unde i sa gasit colecist cu imagni reflectogene iar un reflexolog ia spus ca are mal, i sa facut endoscopie, colonoscopie, EKG, sange-normale Consult psihiatric-are tulburare somatiforma pe fond involutiv
Are si H.Pylori-4, 44; are dureri abdominale, intesne umflate--dureri imttermitente[o apuca apoi o lasa iar dupa 5 minute o ia iar]Va rog sa-mi spuneti ce sa faca-are 78 de ani
Multumesc,
Are si H.Pylori-4, 44; are dureri abdominale, intesne umflate--dureri imttermitente[o apuca apoi o lasa iar dupa 5 minute o ia iar]Va rog sa-mi spuneti ce sa faca-are 78 de ani
Multumesc,
6 comentarii
Despre necesitatea unei interventii chirurgicale nu e de competenta mea sa va raspund, ceea ce va pot spune este ca nu exista tulburare somatoforma fond involutiv. Este un diagnostic gresit formulat, oricum presupun ca s-a pus in urma unor simptome pe care la varsta mamei dvs e important sa le trateze, altfel aparand complicatii mai tarziu.
Va sfatuiesc in cazul in care nu ia tratament psihiatric sa mergeti un medic psihiatru pentru initierea unui tratament.
Multumesc pentru raspuns!!! tratament pshiatric: Doxepin, Niitrazepam-Diagnostic Tulburare somatiforma pe fond
involutiv;, Eco.abdominbal
-colecist cu imagini reflectogene, splina-11, 2 cm,
rinichi sting, drept, pancreas normale Colonoscopie totala fara modificari
Endoscopie- esofag liber, mucoasa gastrica integra, pilor integru, mucoasa bulbara integra
analiza sange Diagnostic: Boala ulceroasa
Colon iritabil, Colecistita cronica litiazica, EXAMEN CT ABDOMEN
NATIV SI POST ADMINISTRARE IV DE CONTRAST
CONCLUZII; Degenerescenta sclerolipomatoasa
pancreatica
Chist cortical renal drept
Moderata ingrosare parietala a mucoasei regiuni
bulbo-antrale ; apoi sa facut o ECOCARDIOGRAFIE TRASTORACICA cu rez;
disfunctie diastolica tip I
Insuficienta aortica
Nu stiu cui sa ma adresez--poate med, naturisti, biorezonanta-cui sa ma adresez.Va rog sa ma ajutati!!!!
Multumesc,
involutiv;, Eco.abdominbal
-colecist cu imagini reflectogene, splina-11, 2 cm,
rinichi sting, drept, pancreas normale Colonoscopie totala fara modificari
Endoscopie- esofag liber, mucoasa gastrica integra, pilor integru, mucoasa bulbara integra
analiza sange Diagnostic: Boala ulceroasa
Colon iritabil, Colecistita cronica litiazica, EXAMEN CT ABDOMEN
NATIV SI POST ADMINISTRARE IV DE CONTRAST
CONCLUZII; Degenerescenta sclerolipomatoasa
pancreatica
Chist cortical renal drept
Moderata ingrosare parietala a mucoasei regiuni
bulbo-antrale ; apoi sa facut o ECOCARDIOGRAFIE TRASTORACICA cu rez;
disfunctie diastolica tip I
Insuficienta aortica
Nu stiu cui sa ma adresez--poate med, naturisti, biorezonanta-cui sa ma adresez.Va rog sa ma ajutati!!!!
Multumesc,
Doxepinul este un tratament total nepotrivit, vechi, folosirea lui aproape a incetat in ultimii ani si cu numeroase efecte adverse. In plus el predispune la accelerarea tulburarilor cognitive (atentie, memorie) care oricum sunt in declin la varsta aceasta.Nitrazepamul are risc de dependenta si de asemenea pentru accentuarea tulb cognitive. Va sfatuiesc sa cereti o a doua opinie psihiatrica. Despre partea digestiva, de asemenea, e bine sa o vada un gastroenterolog competent.
Multumesc penntru sfat, ccred ca un tratament naurist ar fi bun. Va rog sa-mi dati un sfat in aceasta privnta!!
Xanax de o, 25 mg--2 tabl./.zii e bun Fasconalul i sa interzis deisi ea zice ca o linisteste-medicul gastroenterolog
pentruboala ulceroasa-2 rani miici-dvs. ce sfat imi dati? pentru ca traies in confuzie!!!
Mutumesc,
Xanax de o, 25 mg--2 tabl./.zii e bun Fasconalul i sa interzis deisi ea zice ca o linisteste-medicul gastroenterolog
pentruboala ulceroasa-2 rani miici-dvs. ce sfat imi dati? pentru ca traies in confuzie!!!
Mutumesc,
Xanaxul e util pe moment, dar luat peste 30 de zile da dependenta. Fasconalul nici eu nu sunt de acord cu el, contine aspirina, paracetamol, cafeina si codeina. Aspirina e interzisa datorita ulcerului, cafeina o agita.
Mai mult nu pot sa spun fara sa vad persoana, ea trebuie evaluata direct, caci risul de a gresi este foarte mare.
Mai mult nu pot sa spun fara sa vad persoana, ea trebuie evaluata direct, caci risul de a gresi este foarte mare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dureri abdominale
- 5Dureri abdominale in partea stanga, sub splina
- 7piatra la fiere si bauturile carbogazoase
- 5Cancer la stomac care s-a extins pana la ficat
- 7Se poate un diagnostic?
- 3apendicita?
- 6Greata, piele sensibila si durere abdominala
- 10dureri pe partea dreapta, sub burta...
- 5Durere testicul drept si partea inferioara abdomen
- 5Fiere scoasa
- 0dureri abdominale in partea stinga
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 19Mancare nedigerata in scaun si dureri abdominale
- 2durere in partea dreapta sub coasta si in spate
- 6durere la palpare abdomen partea dreapta
- 2Dureri stomacale şi diaree
- 0Dureri abdominale de doi ani - ce medici buni cunoasteti
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 0Spasme, dureri abdominale, balonari. Totul se intampla cand abdomemenul simte receala
Mai multe informații despre: Durerea abdominala pietrele la fiere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Litiaza biliara (calculi biliari)
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: