Durere de burta
Buna seara. Ieri m-a durut puțin burta si acum o ora a început iar dar mai rau, deranjant. Ma refer ma durerea din zona buricului si sub buric, durere pelvină cred ca este. Sunt îngrijorată ca nu stiu de la ce este. Am si greata, dar atât. Poate fi de la carbocid, cărbunele medicinal? Iau de ceva timp. Am început de ieri sa beau dimineața pe stomacul gol apa calda cu lămâie pentru detoxifiere si in general Pt ca am auzit ca e foarte buna. Cumva de la asta este?
Si o ultima chestie, am ovulatia in 3 zile si de obicei ma mai doare burta in săptămâna in care ovulez. Dar nu ma doare un nume ovar, ci pe mijloc, durerea se simte in toata Zona.M-am gândit si la posibilitatea unei sarcini mai ales ca am si greata dar ideea e ca am avut menstruație luna aceasta. Am facut burta in ultimele zile si am început sa ma ingras, dar repet am avut menstruație in fiecare luna inclusiv luna aceasta, nu am avut nidatie, nu am sânii sensibili, deci nu cred ca as putea fi gravida doar pentru ca ma doare burta.
Întrebarea mea este: Poate sa ma doară burta si sa am si greata in același timp din una din cauzele de mai sus?
Si o ultima chestie, am ovulatia in 3 zile si de obicei ma mai doare burta in săptămâna in care ovulez. Dar nu ma doare un nume ovar, ci pe mijloc, durerea se simte in toata Zona.M-am gândit si la posibilitatea unei sarcini mai ales ca am si greata dar ideea e ca am avut menstruație luna aceasta. Am facut burta in ultimele zile si am început sa ma ingras, dar repet am avut menstruație in fiecare luna inclusiv luna aceasta, nu am avut nidatie, nu am sânii sensibili, deci nu cred ca as putea fi gravida doar pentru ca ma doare burta.
Întrebarea mea este: Poate sa ma doară burta si sa am si greata in același timp din una din cauzele de mai sus?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Esofagita gr. B ( Los Angeles) + Salami Ulcer Duodenal
- 4durere abdominala usoara
- 2dureri in zona abdominala
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 5Cancer la stomac care s-a extins pana la ficat
- 24dureri abdominale in partea dreapta
- 13dureri stomacale scaun cu sange
- 2durere abdominala
- 1dureri mari de burta
- 4Dureri insuportabile!
- 3Durere de burta, febra
- 1Dureri abdominale, greata
- 0Scaun de culoare gri
- 0Dureri abdominale
- 7urinari dese si dureri abdominale
- 4probleme digestive de vreo doua luni
- 0dureri abdominale surde... s-au lasat pe piciorul drept catre zona inghinala
- 5dureri abdominale, balonare, senzatie voma...
- 1dureri abdominale
- 6De o luna am dureri mari epigastrice (capul pieptului) si de multe ori coboara in partea de jos
Mai multe informații despre: Durerea abdominala durere de burta durerile abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durerea abdominală recurentă la adult
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: