Durere de burta

14-07-2018
Queeny
Nu este medic/terapeut
Queeny
Buna seara. Ieri m-a durut puțin burta si acum o ora a început iar dar mai rau, deranjant. Ma refer ma durerea din zona buricului si sub buric, durere pelvină cred ca este. Sunt îngrijorată ca nu stiu de la ce este. Am si greata, dar atât. Poate fi de la carbocid, cărbunele medicinal? Iau de ceva timp. Am început de ieri sa beau dimineața pe stomacul gol apa calda cu lămâie pentru detoxifiere si in general Pt ca am auzit ca e foarte buna. Cumva de la asta este?
Si o ultima chestie, am ovulatia in 3 zile si de obicei ma mai doare burta in săptămâna in care ovulez. Dar nu ma doare un nume ovar, ci pe mijloc, durerea se simte in toata Zona.M-am gândit si la posibilitatea unei sarcini mai ales ca am si greata dar ideea e ca am avut menstruație luna aceasta. Am facut burta in ultimele zile si am început sa ma ingras, dar repet am avut menstruație in fiecare luna inclusiv luna aceasta, nu am avut nidatie, nu am sânii sensibili, deci nu cred ca as putea fi gravida doar pentru ca ma doare burta.
Întrebarea mea este: Poate sa ma doară burta si sa am si greata in același timp din una din cauzele de mai sus?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Înțepături în burtă - cauze posibile în funcție de zonă
  • Tratament pentru durerea de burtă - medicamente și remedii
  • Durere de burtă
  •