Dureri abdominale + diaree
Buna ziua,
Am si eu o problema, de 6 zile imi mergee burta continuu, am crampe abdominale si nu pot manca foarte mult, stare de oboseala si somnolenta tot timpul. Am consumat inainte sa inceapa aceste probleme alcool si redbull care a fost in catitati destul de mari( cam 7 doze de redbull intro noapte) oare de la aceasta e? ce pot sa fac?
Va multumesc.
O zi buna.
Am si eu o problema, de 6 zile imi mergee burta continuu, am crampe abdominale si nu pot manca foarte mult, stare de oboseala si somnolenta tot timpul. Am consumat inainte sa inceapa aceste probleme alcool si redbull care a fost in catitati destul de mari( cam 7 doze de redbull intro noapte) oare de la aceasta e? ce pot sa fac?
Va multumesc.
O zi buna.
7 comentarii
Te doare burta sau stomacul ? Te intreb asta deoarece multi nu fac diferenta... Posibil o indigestie...gaze elimini ?
stomacul, gaze nu foarte dese, cand merg la toaleta doar, ca am diaree, asta e cam de 5-6 ori pe zi...
Nu mai consuma energizante in cantitati mari si nu in combinatie cu alcool.Pentru diaree poti lua smecta/debridat/ercefuril sau ceai de menta + sunatoare.Daca te doare stomacul poti sa fii facut o gastrita din pricina combinatiei de alcool si redbul in exces :D. Iti mai recomand si omez pentru durerile de stomac(inainte de masa 1 capsula) daca nu scapi in 2 3 zile iti recomand sa consulti medicul de familie.Si iti mai recomand repaus total :D
Bun, multumesc pentru idicatii, cand ies de la servici merg direct la farmacie:D
Buna ziua. Va rog sa mi da ti si mie un raspuns, In urma cu un an dupa un efort fizic(carat cu roaba greutati mari in panta)m au luat niste durarei abdominale bruste in partea stanga jos(junghiuri) urmate de diaree, care nici acum nu a trecut.Ma doare in acea zona de multe ori cand merg pe jos prea mult si acum mai nou simt durerea si cand stau pur si simplu. Am fost la 2 doctori ambii mi au dat debridat si mi au zis ca nu e grav si trebuie sa treaca, dar nu a mai trecut. Va rog un raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8senzatie de scaun permanenta
- 3tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
- 5Diaree, varsaturi, temperatura la un copil de 8 luni
- 5dupa o perioada cu diaree apoasa, ma simt balonat
- 2scaun moale dupa postinor
- 9mama are tubul digestiv inflamat-regim alimentar
- 8Dureri burta in partea dreapta si sub coaste tot in dreapta
- 7am des sangerari si dureri abdominale
- 7ce as putea sa am? va multumesc
- 4dureri abdominale in partea stanga
- 6urgent! Secretie maro dupa primul act sexual
- 3Diaree!
- 62 zile de diaree, febra, greata
- 2diaree si stare de voma persistenta
- 5Simptome ciudate digestive, va rog ajutati ma
- 1Crampe abdominale continue
- 2Dupa cezariana am o durere ca la menstruatie
- 2Dureri stomacale şi diaree
- 2diaree
- 0Frisoane, amețeală, diree
Mai multe informații despre: Diareea Durerea abdominala Crampele abdominale somnolenta excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diareea acută la copil
- Hipersomnia - somnolenta excesiva
- Sindromul premenstrual
- Diareea acută infecțioasă
- Holera
- Diareea calatorului
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Diareea cronica la copii
- Durere abdominală
- Diaree
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Regim diaree
- Diareea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: