Sex neprotejat in timpul menstruatiei
Buna! am facut sex neprotejat in a doua zi de mentruatie, el a ejaculat in mine, pot ramane insarcinata? am inteles ca, posibilitatea aparitiei unei sarcini este f mica.. multumesc !
8 comentarii
Buna ziua,
In mod normal, in aceasta perioada nu puteti ramane insarcinata, insa trebuie sa stiti ca in perioada menstruatiei nu este indicat sa aveti relatii sexuale deoarece pot aparea sangerari alternative sau congestii mari pelviene.
O zi frumoasa!
In mod normal, in aceasta perioada nu puteti ramane insarcinata, insa trebuie sa stiti ca in perioada menstruatiei nu este indicat sa aveti relatii sexuale deoarece pot aparea sangerari alternative sau congestii mari pelviene.
O zi frumoasa!
Multumesc. Sper ca asa sa fie, sunt foarte ingrijorata.O sa evit sa am contact sexual in aceasta perioada
.
.
@ claudiamarilena
Sunt sanse sa ramai insarcinata in orice zi a ciclului menstrual daca ai o menstruatie neregulata.
Stiu doua doamne dintre cunoscutii mei care au ramas insarcinate, si au fost in cazul tau.
Sunt sanse sa ramai insarcinata in orice zi a ciclului menstrual daca ai o menstruatie neregulata.
Stiu doua doamne dintre cunoscutii mei care au ramas insarcinate, si au fost in cazul tau.
hmm... nu stiu ce sa mai cred.. :(
Nu trebuie sa credeti nimic. Mergeti inainte si vedeti-va de ale vietii. Toate la timpul lor.
Framantarile in avans nu isi au rostul.
Datele problemelor se pot schimba in viata de la o ora la alta, dar de la o zi la alta.
Framantarile in avans nu isi au rostul.
Datele problemelor se pot schimba in viata de la o ora la alta, dar de la o zi la alta.
Multumesc oricum pentru toate rasp dvs ! mi-e teama sa fac un test de sarcina...
insa am avut contact sexual neprotejat in a 7 a zi dupa terminarea ciclului...
ciclul nu este regulat
insa am avut contact sexual neprotejat in a 7 a zi dupa terminarea ciclului...
ciclul nu este regulat
nu am facut niciodata un avort si nici nu-mi doresc
sper sa nu fiu insarcinata
...
sper sa nu fiu insarcinata
...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Perioada fertila la menstruatie?
- 3sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 2ajutor..am o mare problema - contact sexual neprotejat
- 5Am nevoie de un sfat... sex in penultima zi de ciclu
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 3dragoste in timpul menstruatie
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 2sexul dupa intrerupere de sarcina
- 1Sarcina sau nu?
- 8o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!
- 6Nelamurire simptome.. sex in timpul menstruatiei, dureri de sani si rau in fiecare zi
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
- 1relatie neprotejata in timp ciclului
- 0Sex in timpul menstruației
- 5Se poate după menstruație sa ramai însărcinată?
- 1Posibilitate sarcina, act sexual neprotejat cu ejaculare
Mai multe informații despre: sexul sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: