Sex neprotejat in timpul menstruatiei
Buna! am facut sex neprotejat in a doua zi de mentruatie, el a ejaculat in mine, pot ramane insarcinata? am inteles ca, posibilitatea aparitiei unei sarcini este f mica.. multumesc !
8 comentarii
Buna ziua,
In mod normal, in aceasta perioada nu puteti ramane insarcinata, insa trebuie sa stiti ca in perioada menstruatiei nu este indicat sa aveti relatii sexuale deoarece pot aparea sangerari alternative sau congestii mari pelviene.
O zi frumoasa!
In mod normal, in aceasta perioada nu puteti ramane insarcinata, insa trebuie sa stiti ca in perioada menstruatiei nu este indicat sa aveti relatii sexuale deoarece pot aparea sangerari alternative sau congestii mari pelviene.
O zi frumoasa!
Multumesc. Sper ca asa sa fie, sunt foarte ingrijorata.O sa evit sa am contact sexual in aceasta perioada
.
.
@ claudiamarilena
Sunt sanse sa ramai insarcinata in orice zi a ciclului menstrual daca ai o menstruatie neregulata.
Stiu doua doamne dintre cunoscutii mei care au ramas insarcinate, si au fost in cazul tau.
Sunt sanse sa ramai insarcinata in orice zi a ciclului menstrual daca ai o menstruatie neregulata.
Stiu doua doamne dintre cunoscutii mei care au ramas insarcinate, si au fost in cazul tau.
hmm... nu stiu ce sa mai cred.. :(
Nu trebuie sa credeti nimic. Mergeti inainte si vedeti-va de ale vietii. Toate la timpul lor.
Framantarile in avans nu isi au rostul.
Datele problemelor se pot schimba in viata de la o ora la alta, dar de la o zi la alta.
Framantarile in avans nu isi au rostul.
Datele problemelor se pot schimba in viata de la o ora la alta, dar de la o zi la alta.
Multumesc oricum pentru toate rasp dvs ! mi-e teama sa fac un test de sarcina...
insa am avut contact sexual neprotejat in a 7 a zi dupa terminarea ciclului...
ciclul nu este regulat
insa am avut contact sexual neprotejat in a 7 a zi dupa terminarea ciclului...
ciclul nu este regulat
nu am facut niciodata un avort si nici nu-mi doresc
sper sa nu fiu insarcinata
...
sper sa nu fiu insarcinata
...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2spre sfarsitul menstruatiei am avut 3-4 zile la rand, contact sexual neprotejat
- 21poti face sex cind ai ciclu?
- 15sex fara prezervativ
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 5ce inseamna pt femei sa fi bun la pat?
- 5Informati-va inainte de a face sex!
- 8Sex in timpul menstratiei+protejare.E posibil sa raman insarcinata?
- 6pot ramane insarcinata.?
- 3dragoste in timpul menstruatie
- 27Sex neprotejat in a 2-a zi dupa CM. Exista riscuri? Help, pls!
- 28Sexul intr-o relatie
- 12Care e probabilitatea de a ramane gravida in a 4-a sau a 5-a zi dupa terminarea ciclului?
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 0există riscul unei sarcini?
- 1Sex in a 5-a zi a ciclului
- 0Sex protejat in timpul mentruatiei
- 1Posibilitate sarcina, act sexual neprotejat cu ejaculare
- 0Sex neprotejat in timpul menstruatiei
- 3Sex neprotejat în timpul menstruației
Mai multe informații despre: sexul sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: