relatie neprotejata in timp ciclului
Buna ziua, am asa o intrebare la med ginecolog, in perioada de ciclu care este mereu regulata 29.04 am avut o relatie neprotejata in a 4 zi de ciclu(5-6 zile dureaza, dupa cum am citit nu era perioada fertila dar panica ma luat am citit foarte multe si multe cazuri cind femeile remin insarcinate...am decis ca sa iau Ella One azi dupa 96 h care ar fi sansele de a ramine insarcinata si care sunt cons pastilii asupra sarcinii?VA multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
pilula de urgenta ar trebui sa isi faca efectul si sa nu fie cazul de sarcina daca a fost administrata corect; va recomandam insa pe viitor sa va protejati cu un mijloc contraceptiv si sa aflati data ovulatiei mai ales in cazul unei menstruatii regulate. Ziua ovulatiei nu este aceeasi pentru toata lumea de aceea va recomandam sa va luati teste de ovulatie si sa va faceti aceste teste cateva luni pentru a afla cand va aflati in perioada fertila
O zi buna
Echipa Medicala marie Stopes
pilula de urgenta ar trebui sa isi faca efectul si sa nu fie cazul de sarcina daca a fost administrata corect; va recomandam insa pe viitor sa va protejati cu un mijloc contraceptiv si sa aflati data ovulatiei mai ales in cazul unei menstruatii regulate. Ziua ovulatiei nu este aceeasi pentru toata lumea de aceea va recomandam sa va luati teste de ovulatie si sa va faceti aceste teste cateva luni pentru a afla cand va aflati in perioada fertila
O zi buna
Echipa Medicala marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2este periculos sexul in timpul menstruatiei?
- 5in ultima zi de menstruatie si am facut sex..
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 0Pastila de a doua zi!
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 7Pot rămâne însărcinată astfel?
- 3pilula de a 2-a zi?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 2Escapelle a avut efect?
- 2Urgent! Escapelle
- 5Sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Escapelle dupa 18 ore de la contactul sexual neprotejat
- 1Scurgeri anormale...
- 0Care este tatal copilului?
- 0Efecte Postinor