Nelamurire simptome.. sex in timpul menstruatiei, dureri de sani si rau in fiecare zi
Buna ziua!
Am o nelamurire care imi cam batai de cap.Am facut sex cu prietena mea imediat dupa ce i s-a terminat ciclul menstrual(ciclul menstual dureaza la ea cam 7 zile), la o jumatate de ora dupa ce ii s-a terminat ciclul menstrual.Am folosit prezervativ totul a fost ok, insa acum la 10 zile dupa ce am facut sex ea acuza dureri ale sanilor si ii este rau in fiecare zii.Acest lucru m-a pus pe ganduri, eu nu imi doresc un copil de acum si va intreb daca ar fii cazut sa ma ingrijorez.
Va multumesc mult!
Am o nelamurire care imi cam batai de cap.Am facut sex cu prietena mea imediat dupa ce i s-a terminat ciclul menstrual(ciclul menstual dureaza la ea cam 7 zile), la o jumatate de ora dupa ce ii s-a terminat ciclul menstrual.Am folosit prezervativ totul a fost ok, insa acum la 10 zile dupa ce am facut sex ea acuza dureri ale sanilor si ii este rau in fiecare zii.Acest lucru m-a pus pe ganduri, eu nu imi doresc un copil de acum si va intreb daca ar fii cazut sa ma ingrijorez.
Va multumesc mult!
6 comentarii
Sa faca un test de sarcina si se lamureste problema. Daca prezervativul nu s-a rupt atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi. Acele stari pot fi si de la altceva nu neaparat sarcina.
nu s-a rupt nu a fost nici o problema.Dar vroiam sa stiu daca e adevarat ca imediat dupa terminarea ciclului menstual poti face sex fara prezervativ si nu poti ramane insarcinata...este adevarat?Vreau sa stiu asta ca sa stau linistit
da, poti face fara prezervativ dar, atentie, asta doar in cazul in care menstruatia nu dureaza mai mult de 9-10 zile.
menstruatia dureaza 7 zile.Deci nu trebuie sa imi fac griji...
Altcineva crede ca ar trebuii sa imi fac griji?
Acum l-a doua saptamani de la terminarea ciclului a venit din nou, normal trebuia sa ii vina pe 10 mai.Este vre-o problema trebuie sa imi fac griji?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ma doare sanul stang
- 1probleme sanul stang
- 6am motive de ingrijorare?
- 2durere la palpare a sanului stang va rog ajutati-ma!!!
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 4am o problema la sanul drept
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 2mamelon marit si dureros
- 8Sex in timpul menstruatiei... sunt insarcinata?
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 1Dureri mamare cam de doua saptamani
- 8dureri de sani
- 3Sex la menstruatie
- 2Durere san drept
- 0Durere in zona sfarcurilor
- 0Sex in timpul menstruației
- 0Durere sani
- 5Despre sex și menstruație
Mai multe informații despre: Durere de sani sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: