Sex in timpul menstratiei+protejare.E posibil sa raman insarcinata?
Buna ziua!
Sunt foarte ingrijorata.Am facut sex in timpul menstruatiei, am folosit prezervative si in plus pilula de a doua zi.E totusi posibil sa fi ramas insarcinata?
Va multumesc anticipat!
Sunt foarte ingrijorata.Am facut sex in timpul menstruatiei, am folosit prezervative si in plus pilula de a doua zi.E totusi posibil sa fi ramas insarcinata?
Va multumesc anticipat!
8 comentarii
Daca ai procedat asa cum ai spus sunt sigura ca nu esti insarcinata si aproaope sigura ca ti-ai produs un dereglaj hormonal cu ajutorul "minunatei" pilule de a 2-a zi de toata frumusetea.
1 Daca ai un ciclu regulat la 28 de zile-in perioada menstruatiei nu poti ramane insarcinata (perioada fertila 10-21 daca luam in calcul si perioada de supravietuire a spermatozoizilor in uter).Dar nu prea e recomandat sexul in aceasta perioada(colul uterin e dilatat si exista o predispozitie la infectii )
2 prezervativul daca nu se rupe asigura protectie de 100%
3 in cazul tau pilula nu avea rost...insa o sa ai parte de efectele nocive ale ei
1 Daca ai un ciclu regulat la 28 de zile-in perioada menstruatiei nu poti ramane insarcinata (perioada fertila 10-21 daca luam in calcul si perioada de supravietuire a spermatozoizilor in uter).Dar nu prea e recomandat sexul in aceasta perioada(colul uterin e dilatat si exista o predispozitie la infectii )
2 prezervativul daca nu se rupe asigura protectie de 100%
3 in cazul tau pilula nu avea rost...insa o sa ai parte de efectele nocive ale ei
Da, presupun si eu asa, pt ca pilula pe care am luat-o a fost a 3 -a pe anul asta, doar ca sa nu fiu atat de ingrijorata.
dar de ce eşti aşa speriată? prezervativele te apără, şi ca perioadă nu era deloc fertilă. Ai putea merge la medic să ţi prescrie eventual anticoncepţionale ca să fii sigură şi să nu mai tot iei pilula de a doua zi. dă efecte secundare urâţele, o să ai ciclul dereglat- şi fiind a treia în acest an, nu numai că nu ar trebui să mai iei, dar trebuie şi să reţii că dacă iei 2 în aceeaşi lună, a doua nu o să mai aibă efect.
Sunt speriata pt ca am un PMS foarte oribil si luung in luna asta, ca nici unul altul.Dar sigur nu mai iau pastila aia de a doua zi, cu toate ca nu e Postinor, ci Levonelle.Banuiesc ca efectele secundare sunt aceleasi.
Va multumesc mult tuturor pentru raspuns!
Va multumesc mult tuturor pentru raspuns!
Pilula de a 2 a zi se ia la un interval de cel putin 6 luni, deci ai grija s-ar putea ca mai tarziu sa-ti para rau.
Pai de data asta intervalul a fost de mai mult de 6 luni.Dar oricum nu mai iau.
sofia e putin probabil sa fi ramas insarcinata.Totusi..incearca sa nu mai ai contact sexual in timpul menstruatiei.Nu pt ca ai putea ramane, nici vorba!Ci pt ca atunci ph-ul vaginal scade, iar sangele din interior e un mediu excelent de dezvoltare a diversi microbi.
Mersi mult pt raspunsuri, sunt in regula acum, dar am sa am grija cu pilula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ajutor..am o mare problema - contact sexual neprotejat
- 10raspuns urgent..va rog
- 5in ultima zi de menstruatie si am facut sex..
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 4Poti ramane daca o faci pe perioada ciclului?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 6ciclu si sex
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 2Contact inainte de menstruatie
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 0există riscul unei sarcini?
- 6am facut sex neprotejat in timpul menstruatiei... sunt foarte speriata!
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 0Sex in timpul menstruației
- 2sarcina in prima zi de menstruatie?
- 2Poti ramane gravida in timpul menstruatiei ?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??
Mai multe informații despre: sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: