Plange in timpul sexului
Am o intrebare poate cam ciudata.Si as vrea un raspuns cat de cat clar, din partea unui psiholog. Ma intreb de ce plange o femeie in timpul actului sexual, neavand nimic fizic. Specific ca nu plange nici de placere sau ca ar fi cumva in culmea fericirii, sau ca nu poate avea orgasm.
Care credeti ca ar fi motivul... eu cred ca ceva emotional, sau hormonal...
Va multumesc!
Care credeti ca ar fi motivul... eu cred ca ceva emotional, sau hormonal...
Va multumesc!
7 comentarii
Buna seara,
cu siguranta este ceva emotional.
Pentru a vedea despre ce este vorba e necesar mult tact si atentie astfel incat doamna sa se simta in siguranta si sa va poata spuna ce simte...si asa usor, usor o sa aflati ce o face sa planga.
Puteti sa-i spuneti ce simtiti dvs pentru ca plange, astfel poate fi incurajata sa-si deschida sufletul.
Mult succes!
cu siguranta este ceva emotional.
Pentru a vedea despre ce este vorba e necesar mult tact si atentie astfel incat doamna sa se simta in siguranta si sa va poata spuna ce simte...si asa usor, usor o sa aflati ce o face sa planga.
Puteti sa-i spuneti ce simtiti dvs pentru ca plange, astfel poate fi incurajata sa-si deschida sufletul.
Mult succes!
yoseag ce mai faci?
te-ai impacat cu dnul?
Colegul meu nu cred ca a inteles.dupa mesajul tau..se pare ca ar fi scris de un barbat
te-ai impacat cu dnul?
Colegul meu nu cred ca a inteles.dupa mesajul tau..se pare ca ar fi scris de un barbat
Pai de ce sa ma impac??? Sa faca iar politie cu mine??Sau armata eu stiu...Eu deja sufar de tulburari anxioase, sa ma streseze si el in plus...Nu este scris de un barbat..Dar am pus intrebarea mai indirecta.Pentruca am pus-o direct si am primit un raspuns naucitor, , , , , sunt isterica..!!!!!Mi-a placut raspunsul domnului doctor, si nu ma mai speriat raspunsul..Eu acum in lipsa de ocupatie analizez trecutul, , traiesc prezentul, si ma gandesc la viitor..El este bine, ma sunat desi pare exagerat ce spun eu, ESTE INCREDIBIL.Vrea tigari. acum cred ca se intreaba cum de indraznesc sa nu-i ma supun...Uite ca nu mai vreau.Imi place asa momentan.imi place luna decedmbrie, imi place acest forum si iubesc pe toata lumea de aici.Uite asa aici nimeni nu -mi cere nimic, aici nimeni nu-mi face nici-un rau, etc...Aici capat incredere.Bine acum nu vreau sa va plictisesc.MEREU.
nu ma plictisesti, ti-as sugera sa -ti faci toate poftele, ceva ce nu ai mai facut demult
si poate ar fi bine sa incepi o psihoterapie cand te simti pregatita, si cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un psihanalist barbat.
o duminica frumoasa! si sa te rasfeti !
si poate ar fi bine sa incepi o psihoterapie cand te simti pregatita, si cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un psihanalist barbat.
o duminica frumoasa! si sa te rasfeti !
De ce trebuie ca psihanilistul trebuie sa fie barbat???asa din curiozotate va intreb.va multumesc
Uite ca v-am ascultat si fiindca asta seara este mos nicolae, m-am dus in oras mi-am luat ceva, un cadou, nu spun ce.!!!!! Si l-am pus intr0o soseta mareeeeeeeeeeeeeee.Si maine dimineata o sa ma scol sa vad ce este acolo.vorba lui dem radulescu: :""ce avem noi aici""? ma bucur sa ma rasfat dupa atata timp..A nu am sa trisez si nu am sa ma scol la noapte sa vad ce mi-a pus mos nicolae.Cred ca si asta este un fel de psihoterapie..
e bine Yoseag ca unele raspunsuri sa le afli singurica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pozitii de sex
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 3mi-a curs ceva in timpul actului sexual
- 21poti face sex cind ai ciclu?
- 4va rog ajutati-ma cum sa fac sa fiu cu el?
- 5ce inseamna pt femei sa fi bun la pat?
- 5Informati-va inainte de a face sex!
- 5probleme legate de a 2-a fata
- 3nu mai am chef de sex
- 10ma dor ovarele dupa sex
- 21problema atractie sexuala dupa casnicie
- 17Virgina sau nu?
- 4lipsa activitatii sexuale ne poate afecta psihic?
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 12cit timp inainte de ciclu si dupa ciclu este interzis de a face sex?
- 6Sex cu vecina (maritata) de vizavi.. o fi ramas insarcinata?
- 6Despre actul sexual, momentul potrivit pt prezervativ
- 5Probleme cu al 2 lea nr
- 16Viata sexuala - mai putina placere, mai multe griji
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis sexul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: