Plange in timpul sexului

03-12-2010
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Am o intrebare poate cam ciudata.Si as vrea un raspuns cat de cat clar, din partea unui psiholog. Ma intreb de ce plange o femeie in timpul actului sexual, neavand nimic fizic. Specific ca nu plange nici de placere sau ca ar fi cumva in culmea fericirii, sau ca nu poate avea orgasm.
Care credeti ca ar fi motivul... eu cred ca ceva emotional, sau hormonal...
Va multumesc!
7 comentarii
0
03-12-2010, ora 20:00
Psiholog Nicolae Nedea
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Nicolae Nedea
Buna seara,
cu siguranta este ceva emotional.
Pentru a vedea despre ce este vorba e necesar mult tact si atentie astfel incat doamna sa se simta in siguranta si sa va poata spuna ce simte...si asa usor, usor o sa aflati ce o face sa planga.
Puteti sa-i spuneti ce simtiti dvs pentru ca plange, astfel poate fi incurajata sa-si deschida sufletul.
Mult succes!
0
04-12-2010, ora 00:43
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
yoseag ce mai faci?

te-ai impacat cu dnul?

Colegul meu nu cred ca a inteles.dupa mesajul tau..se pare ca ar fi scris de un barbat
0
04-12-2010, ora 02:33
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Pai de ce sa ma impac??? Sa faca iar politie cu mine??Sau armata eu stiu...Eu deja sufar de tulburari anxioase, sa ma streseze si el in plus...Nu este scris de un barbat..Dar am pus intrebarea mai indirecta.Pentruca am pus-o direct si am primit un raspuns naucitor, , , , , sunt isterica..!!!!!Mi-a placut raspunsul domnului doctor, si nu ma mai speriat raspunsul..Eu acum in lipsa de ocupatie analizez trecutul, , traiesc prezentul, si ma gandesc la viitor..El este bine, ma sunat desi pare exagerat ce spun eu, ESTE INCREDIBIL.Vrea tigari. acum cred ca se intreaba cum de indraznesc sa nu-i ma supun...Uite ca nu mai vreau.Imi place asa momentan.imi place luna decedmbrie, imi place acest forum si iubesc pe toata lumea de aici.Uite asa aici nimeni nu -mi cere nimic, aici nimeni nu-mi face nici-un rau, etc...Aici capat incredere.Bine acum nu vreau sa va plictisesc.MEREU.
0
04-12-2010, ora 23:58
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
nu ma plictisesti, ti-as sugera sa -ti faci toate poftele, ceva ce nu ai mai facut demult

si poate ar fi bine sa incepi o psihoterapie cand te simti pregatita, si cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un psihanalist barbat.

o duminica frumoasa! si sa te rasfeti !
0
05-12-2010, ora 02:34
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
De ce trebuie ca psihanilistul trebuie sa fie barbat???asa din curiozotate va intreb.va multumesc
0
05-12-2010, ora 21:19
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Uite ca v-am ascultat si fiindca asta seara este mos nicolae, m-am dus in oras mi-am luat ceva, un cadou, nu spun ce.!!!!! Si l-am pus intr0o soseta mareeeeeeeeeeeeeee.Si maine dimineata o sa ma scol sa vad ce este acolo.vorba lui dem radulescu: :""ce avem noi aici""? ma bucur sa ma rasfat dupa atata timp..A nu am sa trisez si nu am sa ma scol la noapte sa vad ce mi-a pus mos nicolae.Cred ca si asta este un fel de psihoterapie..
0
05-12-2010, ora 21:23
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
e bine Yoseag ca unele raspunsuri sa le afli singurica
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Viața sexuală la vârsta a treia
  • Meta-analiză: Sexul înainte de o competiție sportivă nu afectează negativ performanța
  • Sex vs. Gen - Care e diferența dintre cei doi termeni?
  •