Sex neprotejat la menstruatie
Buna. Am facut sex neprotejat în ziua 2 spre a 3a a ciclului menstrual (imi curgea sange si in timpul actului) idea este ca iubitul meu spune ca nu si-a dat drumul in mine, si nici nu am simtit asta. Am facut de mai multe ori, si penultima oara s a sters cu servetel umed, nu s a spalat cu apa. Exista posibilitatea sa fi ramas pe interior sperma? Si cand am facut ultima data sa se fi scurs in vagin?
Mentionez ca am luat pastila de a 2 a zi dupa 60 ore de la contactul sexual. Mai exact POSTINOR 1
Exista posibilitatea sa raman gravida? In calendarul menstrual arata ca eram pe liber, si perioada de fertilitate incepe peste 2 zile. ( Adica a 4 a zi dupa contactul neprotejat)
Mentionez ca am luat pastila de a 2 a zi dupa 60 ore de la contactul sexual. Mai exact POSTINOR 1
Exista posibilitatea sa raman gravida? In calendarul menstrual arata ca eram pe liber, si perioada de fertilitate incepe peste 2 zile. ( Adica a 4 a zi dupa contactul neprotejat)
1 comentarii
Buna. Exista risc mare de infectii daca faceti sex la menstruatie.
Chiar daca folositi metoda retragerii, la inceputul actului sexual barbatul elimina lichidul preejaculator care contine spermatozoizi, chiar daca dv. sau el nu simte. Aceasta metoda are rata de esec de 40 %.
Cel mai bine este sa va protejati cu prezervativ.
Chiar daca folositi metoda retragerii, la inceputul actului sexual barbatul elimina lichidul preejaculator care contine spermatozoizi, chiar daca dv. sau el nu simte. Aceasta metoda are rata de esec de 40 %.
Cel mai bine este sa va protejati cu prezervativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 5Am nevoie de un sfat... sex in penultima zi de ciclu
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 3ne-am jucat in perioada mea fertila, ce riscuri sunt?:(
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 3Sarcina?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 9Sexul in timpul menstruatiei
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 2As putea fi insarcinata?
- 5Posibila sarcina?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 5Rezultate hcg
- 2Sarcina sau nu?
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: