Sex neprotejat la menstruatie
Buna. Am facut sex neprotejat în ziua 2 spre a 3a a ciclului menstrual (imi curgea sange si in timpul actului) idea este ca iubitul meu spune ca nu si-a dat drumul in mine, si nici nu am simtit asta. Am facut de mai multe ori, si penultima oara s a sters cu servetel umed, nu s a spalat cu apa. Exista posibilitatea sa fi ramas pe interior sperma? Si cand am facut ultima data sa se fi scurs in vagin?
Mentionez ca am luat pastila de a 2 a zi dupa 60 ore de la contactul sexual. Mai exact POSTINOR 1
Exista posibilitatea sa raman gravida? In calendarul menstrual arata ca eram pe liber, si perioada de fertilitate incepe peste 2 zile. ( Adica a 4 a zi dupa contactul neprotejat)
Mentionez ca am luat pastila de a 2 a zi dupa 60 ore de la contactul sexual. Mai exact POSTINOR 1
Exista posibilitatea sa raman gravida? In calendarul menstrual arata ca eram pe liber, si perioada de fertilitate incepe peste 2 zile. ( Adica a 4 a zi dupa contactul neprotejat)
1 comentarii
Buna. Exista risc mare de infectii daca faceti sex la menstruatie.
Chiar daca folositi metoda retragerii, la inceputul actului sexual barbatul elimina lichidul preejaculator care contine spermatozoizi, chiar daca dv. sau el nu simte. Aceasta metoda are rata de esec de 40 %.
Cel mai bine este sa va protejati cu prezervativ.
Chiar daca folositi metoda retragerii, la inceputul actului sexual barbatul elimina lichidul preejaculator care contine spermatozoizi, chiar daca dv. sau el nu simte. Aceasta metoda are rata de esec de 40 %.
Cel mai bine este sa va protejati cu prezervativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 2este periculos sexul in timpul menstruatiei?
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 6sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 5Sex neprotejat!
- 3am ramas insarcinata?
- 7sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 9sunt insarcinata sau nu...?
- 1Sarcina ?
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 4Sunt şanse sa fi rămas însărcinată ?
- 1Sarcina sau nu
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: