Sex neprotejat la menstruatie

26-06-2023
Elena132
Nu este medic/terapeut
Elena132
Buna. Am facut sex neprotejat în ziua 2 spre a 3a a ciclului menstrual (imi curgea sange si in timpul actului) idea este ca iubitul meu spune ca nu si-a dat drumul in mine, si nici nu am simtit asta. Am facut de mai multe ori, si penultima oara s a sters cu servetel umed, nu s a spalat cu apa. Exista posibilitatea sa fi ramas pe interior sperma? Si cand am facut ultima data sa se fi scurs in vagin?
Mentionez ca am luat pastila de a 2 a zi dupa 60 ore de la contactul sexual. Mai exact POSTINOR 1
Exista posibilitatea sa raman gravida? In calendarul menstrual arata ca eram pe liber, si perioada de fertilitate incepe peste 2 zile. ( Adica a 4 a zi dupa contactul neprotejat)
1 comentarii
0
27-06-2023, ora 19:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Exista risc mare de infectii daca faceti sex la menstruatie.
Chiar daca folositi metoda retragerii, la inceputul actului sexual barbatul elimina lichidul preejaculator care contine spermatozoizi, chiar daca dv. sau el nu simte. Aceasta metoda are rata de esec de 40 %.
Cel mai bine este sa va protejati cu prezervativ.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mit: Nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •