sex neprotejat si diverse stari
Deci inainte de a avea menstruatie cu o zi, am avut contact sexual neprotejat, dupa care menstruatatia a venit la timp, insa acum cam la 3 saptamani "distanta" am stari de voma, ameteli, dureri de cap.. e posibil sa fi ramas insarcinata?
8 comentarii
Daca acesta a fost singurul contact sexual neprotejat, nu esti insarcinata.
a fost singurul, doar ca ma pun pe ganduri toate aceste stari pe care le am :(
Salut ca sa scapi de suspiciuni fa-ti un test de sarcina, ca sa nu mai ai asa belele sfatuiesc ori prezervativ ori anticonceptionale ori sterilet ( ultimul folosit mai ales daca cunsoti partenerii caci nu protejeaza de boli cu transmitere sexuala).In orice caz sper si cred ca nu e nicio belea oricum multa sanatate s sper ca totul sa fie ok.
multumesc mult pentru raspunsuri, doar ca stiu de se mai poate de intretinut relatii inainte de mentruatie si dupa mentruatie vreo 2 zile...si am calcat strimb, acum ma conving k nui chiar o ideie buna, merci mult oricum :*
am luat postinor 2 la 10 ore dupa sexul neprotejat, menstruatia a venit normal (cu 4 zile mai devreme), a tinut 6 zile (tot normal) dar acum sanii mei sunt umflati, burtica parca a crescut un pic si am dureri de spate. ce credeti ca poate fi? pot fi insarcinata chiar daca am luat postinor si menstra a venit normal? astept un raspuns urgent multumesc
@ georgyka25
Ti-o fi cauzat ceva postinorul ala care are atatea chimicale in el ca nu trebuie folosit decat o data pe an.
Nu cred ca esti insarcinata.
Ti-o fi cauzat ceva postinorul ala care are atatea chimicale in el ca nu trebuie folosit decat o data pe an.
Nu cred ca esti insarcinata.
postinor nu am luat decat acum 4 ani si acum
Buna, eu am observat ca uneori dupa contactul sexual, dupa o zi sau doua, cand merg la baie si ma sterg am urme de sange (un fel de scurgere maro).
De obicei aceea scurgere maronie o am inainte de ciclul si cand se termina.
De exemplu, duminica am avut contact sexual si astazi (04.06.2024) la doua zile dupa, azi dimineata am observat aceea scurgere maronie.
Mentionez ca sunt inainte cu 10 zile sa vina ciclul (in 14 iunie ar trebui sa vina).
Ce poate fi?
De obicei aceea scurgere maronie o am inainte de ciclul si cand se termina.
De exemplu, duminica am avut contact sexual si astazi (04.06.2024) la doua zile dupa, azi dimineata am observat aceea scurgere maronie.
Mentionez ca sunt inainte cu 10 zile sa vina ciclul (in 14 iunie ar trebui sa vina).
Ce poate fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 115sunt sau nu gravida?
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 8pot sa raman insarcinata?
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 7oare sunt gravida?
- 4Sex neprotejat
- 12sarcina sau dereglare
- 3sanse de a fi insarcinata
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 12posibil sarcina?
- 10gravida?
- 0Posibil insarcinata ?
- 0Mi a intarziat menstruatia dupa mi a venit devreme
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: