sex neprotejat si diverse stari

09-01-2013
TanyushaG.
Nu este medic/terapeut
TanyushaG.
Deci inainte de a avea menstruatie cu o zi, am avut contact sexual neprotejat, dupa care menstruatatia a venit la timp, insa acum cam la 3 saptamani "distanta" am stari de voma, ameteli, dureri de cap.. e posibil sa fi ramas insarcinata?
8 comentarii
0
09-01-2013, ora 21:19
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Daca acesta a fost singurul contact sexual neprotejat, nu esti insarcinata.
0
09-01-2013, ora 21:37
TanyushaG.
Nu este medic/terapeut
TanyushaG.
a fost singurul, doar ca ma pun pe ganduri toate aceste stari pe care le am :(
0
09-01-2013, ora 21:42
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Salut ca sa scapi de suspiciuni fa-ti un test de sarcina, ca sa nu mai ai asa belele sfatuiesc ori prezervativ ori anticonceptionale ori sterilet ( ultimul folosit mai ales daca cunsoti partenerii caci nu protejeaza de boli cu transmitere sexuala).In orice caz sper si cred ca nu e nicio belea oricum multa sanatate s sper ca totul sa fie ok.
0
09-01-2013, ora 22:04
TanyushaG.
Nu este medic/terapeut
TanyushaG.
multumesc mult pentru raspunsuri, doar ca stiu de se mai poate de intretinut relatii inainte de mentruatie si dupa mentruatie vreo 2 zile...si am calcat strimb, acum ma conving k nui chiar o ideie buna, merci mult oricum :*
0
09-01-2013, ora 22:10
georgyka25
Nu este medic/terapeut
georgyka25
am luat postinor 2 la 10 ore dupa sexul neprotejat, menstruatia a venit normal (cu 4 zile mai devreme), a tinut 6 zile (tot normal) dar acum sanii mei sunt umflati, burtica parca a crescut un pic si am dureri de spate. ce credeti ca poate fi? pot fi insarcinata chiar daca am luat postinor si menstra a venit normal? astept un raspuns urgent multumesc
0
11-01-2013, ora 19:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ georgyka25

Ti-o fi cauzat ceva postinorul ala care are atatea chimicale in el ca nu trebuie folosit decat o data pe an.

Nu cred ca esti insarcinata.
0
12-01-2013, ora 11:58
georgyka25
Nu este medic/terapeut
georgyka25
postinor nu am luat decat acum 4 ani si acum
0
04-06-2024, ora 18:00
FlorinaR
Nu este medic/terapeut
FlorinaR
Buna, eu am observat ca uneori dupa contactul sexual, dupa o zi sau doua, cand merg la baie si ma sterg am urme de sange (un fel de scurgere maro).
De obicei aceea scurgere maronie o am inainte de ciclul si cand se termina.
De exemplu, duminica am avut contact sexual si astazi (04.06.2024) la doua zile dupa, azi dimineata am observat aceea scurgere maronie.
Mentionez ca sunt inainte cu 10 zile sa vina ciclul (in 14 iunie ar trebui sa vina).
Ce poate fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Viața sexuală la vârsta a treia
  • Sunt însărcinată?
  • Meta-analiză: Sexul înainte de o competiție sportivă nu afectează negativ performanța
  • Sex vs. Gen - Care e diferența dintre cei doi termeni?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •