sex in timpul menstruatiei
buna.eu iau pastile anticonceptionale.si am avut un act sexual in timpul menstruatiei.de obicei in perioada asta evit dar prietenul meu a fost plecat si cand a venit era in perioada cu pricina.as vrea sa stiu ce efecte are acest act asupra organismului.am inteles ca sexul in timpul menstruatiei poate mari sau diminua periada de menstruatie?el nu ejeacueaza in vagin mai tot timpul afara pt ca nu ne dorim inca un copil nu este momentul.ce efecte ar putea avea?va multumesc anticipat
3 comentarii
daca iei pastile anticonceptionale ce rost are sa mai folositi coiotul intrerupt? :P daca le iei corect esti protejata, deci poate termina in tine fara risc de sarcina.
la menstruatie practic colul este deschis si exista risc de infectie daca ai raporturi sexuale...asa ca grija mare la igiena! si da, poate sa stopeze menstruatia sau poate veni mai intens, depinde de organism.
la menstruatie practic colul este deschis si exista risc de infectie daca ai raporturi sexuale...asa ca grija mare la igiena! si da, poate sa stopeze menstruatia sau poate veni mai intens, depinde de organism.
Buna, am si eu o intrebare))
Am avut contact sexual neprotejat cu iubita mea si din pacate s-a rupt prezervativul, neobservind, am ejacuat in ea, peste 1 ora s-a inceput ciclul menstrual(s-a inceput mai devreme cu 4 zile)
exista riscul unei sarcini nedorite?
Mersi anticipat
Am avut contact sexual neprotejat cu iubita mea si din pacate s-a rupt prezervativul, neobservind, am ejacuat in ea, peste 1 ora s-a inceput ciclul menstrual(s-a inceput mai devreme cu 4 zile)
exista riscul unei sarcini nedorite?
Mersi anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 4sexul in timpul menstruatiei
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 5sexul in timpul menstruatiei.. exista riscul sa ramai?
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 4sarcina?
- 1am facut sex in timpul menstruatiei
- 1Sarcina sau nu?
- 0Penisul in contact cu sangele partenerei - parteneri sanatosi, efecte
- 0există riscul unei sarcini?
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 0Exista vre'un risc?
- 1relatie neprotejata in timp ciclului
- 2Sex in timpul menstruației
- 0Sex la menstruatie. Va rog sa raspundeti.
- 1Sex neprotejat la menstruatie
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: