Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
Buna ziua,
As avea o intrebare..cat de mare este riscul sa raman insarcinata daca am facut sex neprotejat in a 7-a zi de menstruatie? Luna aceasta ciclul nu a fost regulat, mi-a venit la 25 de zile, de obicei imi vine la 27-28 de zile.
Nu au trecut inca 24 de ore de la contactul sexual neprotejat. Credeti ca ar trebui sa iau pastila de-a doua zi? Puteti sa imi dati un sfat va rog ? Multumesc mult !
As avea o intrebare..cat de mare este riscul sa raman insarcinata daca am facut sex neprotejat in a 7-a zi de menstruatie? Luna aceasta ciclul nu a fost regulat, mi-a venit la 25 de zile, de obicei imi vine la 27-28 de zile.
Nu au trecut inca 24 de ore de la contactul sexual neprotejat. Credeti ca ar trebui sa iau pastila de-a doua zi? Puteti sa imi dati un sfat va rog ? Multumesc mult !
6 comentarii
Da fuguta si ia de la farmacie test de ovulatie sa vezi daca esti in perioada fertila (putin probabil).
NU lua pastila de a doua zi, este o CRIMA pentru organism!!! Si nu pare ca e cazul.
NU lua pastila de a doua zi, este o CRIMA pentru organism!!! Si nu pare ca e cazul.
Am facut testul de ovulatie si a iesit negativ, ceea ce inseamna ca nu sunt in perioada fertila? adica nu e nici un risc sa raman insarcinata stiind totusi ca spermatozoizii raman in vagin 3-5 zile? multumesc mult pt raspuns
Testul de ovulatie e sensibil, deci nu esti la ovulatie in zilele imediat urmatoare. Spermatozoizii nu supravietuiesc intotdeauna atat de mult, aciditatea locala ii suprima.
Sanatate!
Sanatate!
amandyne=
poate,
zic poate daca intrebai asta, aici., inainte de.
macar ai invatat ceva
iti doresc sa-ti fie bine
poate,
zic poate daca intrebai asta, aici., inainte de.
macar ai invatat ceva
iti doresc sa-ti fie bine
Astazi am mai facut un test de ovulatie si a iesit tot negativ. As vrea totusi pentru linistea mea sufleteasca sa imi confirmati va rog ca nu este necesar sa iau pilula de-a doua zi. Stiu ca pare absurd dar nu este nici o posibilitate sa fi fost la ovulatie in a 7-a zi de ciclu? Va multumesc mult!
NU ai de ce sa iei pilula, daca nu esti in perioada fertila.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6pot ramane insarcinata.?
- 2posibila sarcina?
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 5Ma dor sanii
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 1Spermă introdusă în vagin
- 0Care e problema ????
- 5pot fi insarcinata?
- 0Rigevidon 21+7
- 4Intrebare - Trebuia sa imi vina ciclul mentrual acum 2 zile si inca nimic
- 2Am rămas însărcinată??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: