sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
Am o nelamurire. in a 3 zi dupa c.m. am facut dragoste cu iubitul meu a intrat la inceput aproximativ un minut fara dupa care ne.am protejat. existra riscul de a ramane insarcinata? mentionez ca inainte de act nu a avut nici o ejaculare si dupa fiecare ejaculare se spala.
5 comentarii
Ioana
poti sa stai linistita ca nu ai cum sa ramai insarcinata.doar daca el ejacula in vagin.aici nu a fost cazul asa ca stai linistita..apoi daca crezi ca nu ai incredere in sfaturile noastre de pe forum poti lua un test de sarcina(f ieftin) si urmezi instructiunile...asta in caz ca nu esti linistita la ceea xe am zis eu...si ca un sfat pentru voi.(faceti sex doar protejat, ca din cate vad eu daca un pic nu folositi prezeevativul s-au anticonceptionalele imediat disperati ca sunteti insarcinate...)e doar un sfat si tu faci cum crezi...o seara faina!
poti sa stai linistita ca nu ai cum sa ramai insarcinata.doar daca el ejacula in vagin.aici nu a fost cazul asa ca stai linistita..apoi daca crezi ca nu ai incredere in sfaturile noastre de pe forum poti lua un test de sarcina(f ieftin) si urmezi instructiunile...asta in caz ca nu esti linistita la ceea xe am zis eu...si ca un sfat pentru voi.(faceti sex doar protejat, ca din cate vad eu daca un pic nu folositi prezeevativul s-au anticonceptionalele imediat disperati ca sunteti insarcinate...)e doar un sfat si tu faci cum crezi...o seara faina!
nu ai cum sa fii insarcinata dar ai grija...
HAI SA NE MAI SI DISTRAM UN PIC
Uitate la poza mea crezi ca un pic nu este o problema?????????????
Hai sa va explic ceva ce cred ca nu vreti sa stiti: pana ajungi ca sa vezi cu ochiul liber un spermatozoid ai de asteptat ca intro picatura sunt cateva milioane sau zeci, dar ca ovulul sa fie fecundat la fel trebuie cateva zeci sau mii pt. ca este o adevarata lupta pt. a ajunge la fecundare si doar unul reuseste din cateva milioane, cel mai bine sa faci un test de sarcina dar nu te grabi ca trebuie sa treaca cateva zile ( spermatozoidul dupa ce trece de sistemul de aparare al ovulului si al organismului se odihneste un timp si cand ovulul este pregatit el se trezeste sil fecundeaza).
Sper ca nu team speriat dar mai bine asteapta circa o saptamana sau doua dupa care sa faci testul si sper sa mai postezi si rezultatul asta ca sa nu ne simtim noi cei de pe forum folositi.
Uitate la poza mea crezi ca un pic nu este o problema?????????????
Hai sa va explic ceva ce cred ca nu vreti sa stiti: pana ajungi ca sa vezi cu ochiul liber un spermatozoid ai de asteptat ca intro picatura sunt cateva milioane sau zeci, dar ca ovulul sa fie fecundat la fel trebuie cateva zeci sau mii pt. ca este o adevarata lupta pt. a ajunge la fecundare si doar unul reuseste din cateva milioane, cel mai bine sa faci un test de sarcina dar nu te grabi ca trebuie sa treaca cateva zile ( spermatozoidul dupa ce trece de sistemul de aparare al ovulului si al organismului se odihneste un timp si cand ovulul este pregatit el se trezeste sil fecundeaza).
Sper ca nu team speriat dar mai bine asteapta circa o saptamana sau doua dupa care sa faci testul si sper sa mai postezi si rezultatul asta ca sa nu ne simtim noi cei de pe forum folositi.
deci pana la urma exista sanse sau nu? pentru ca m-ati indus in eroare. Eu din cunostintele mele stiu ca cat timp nu a ajuns sperma in vulva nu ai cum sa ramai insarcinata iar acest lucru la noi nu sa intamplat.
@ ioana34566
Daca ai ciclul menstrual neregulat, poti ramane insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, din cauza lichidului preseminal/pre-ejaculator.
Daca ai ciclul menstrual neregulat, poti ramane insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, din cauza lichidului preseminal/pre-ejaculator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata?
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 4posibila sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 4Poate ramane insarcinata?
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 18Sunt insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: