sarcina in prima zi de menstruatie?
E posibil sa raman însărcinată daca am facut sex neprotejat in prima zi de menstruatie?
2 comentarii
buna ziua
Ca un lucru sa se intample, este nevoie ca anumite ingrediente sa existe. Asa cum nu poti face o supa fara apa si fara oala, nici un copil nu il poti face fara ca cele doua celule reproducatoare (ovulul si spermatozoidul) sa se intalneasca. La menstruatie, ovulul este deja in curs de eliminare din organism pentru ca nu a fost fecundat, si atunci sansele sa ramai insarcinata sunt astronomic de mici. Daca si ejacularea a fost in afara, sansele scad si mai mult. Totul este in termeni de sansa. Dar la modul practic, raspunsul este NU.
Zi frumoasa!
Ca un lucru sa se intample, este nevoie ca anumite ingrediente sa existe. Asa cum nu poti face o supa fara apa si fara oala, nici un copil nu il poti face fara ca cele doua celule reproducatoare (ovulul si spermatozoidul) sa se intalneasca. La menstruatie, ovulul este deja in curs de eliminare din organism pentru ca nu a fost fecundat, si atunci sansele sa ramai insarcinata sunt astronomic de mici. Daca si ejacularea a fost in afara, sansele scad si mai mult. Totul este in termeni de sansa. Dar la modul practic, raspunsul este NU.
Zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 5Am nevoie de un sfat... sex in penultima zi de ciclu
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 6pot ramane insarcinata.?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 1Sarcina sau nu?
- 9Sexul in timpul menstruatiei
- 6Nelamurire simptome.. sex in timpul menstruatiei, dureri de sani si rau in fiecare zi
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 1Sex in a 5-a zi a ciclului
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 3sex la menstruatie
- 0Sex in timpul menstruației
- 0Va rog sa ma ajutati ! sunt insarcinata?
- 5Se poate după menstruație sa ramai însărcinată?
- 3Sex neprotejat în timpul menstruației
Mai multe informații despre: sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: