Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
Buna ziua.de 18 zile iau la indicatiile medicului psihiatru 20 mg de seroxat si 0.25 mg de frontin zilnic pentru problema mea cu atacuri de panica si depresie.dupa vreo 10 zile de tratament incepusem sa ma simt mai bine sau cel putin credeam, insa de vreo 3 zile au aparut niste palpitatii foarte dese care ma trezesc si din somn.am discutat si cu medicul meu(care acum e in concediu)si mi-a zis sa continui cu tratamentul asa cum a hotarat pana vine din concediu si ne vedem si sa mai iau frontin la nevoie, cand apar palpitatiile.nu mai inteleg nimic, inca persista si frica pe care o aveam inainte ca mi se face rau.oare dupa aproape 3 săptămâni nu ar trebui sa vad si rezultate pozitive???sau poate nu e tocmai medicatia potrivita?sa consult un alt psihiatru?va multumesc
5 comentarii
Bună dimineața!
Rezultatele încep să se vadă cam după 2-3 săptămâni, în funcție de caracteristicile individuale. Încercați odată cu medicația și ședințe de psihoterapie pentru obținerea unor rezultate mai rapide.
Rezultatele încep să se vadă cam după 2-3 săptămâni, în funcție de caracteristicile individuale. Încercați odată cu medicația și ședințe de psihoterapie pentru obținerea unor rezultate mai rapide.
Seroxatul isi face efectul in 2-4 saptamani dar cunosc cazuri in care si-a facut efectul si dupa 5 saptamani si au mers bine cu el dupa. Mai aveti putina rabdare si folositi Frontinul la nevoie.
Clara_p ideea e ca inainte sa incep acest tratament aveam ceva palpitatii, dar nu atat de dese si asa mari.acum nu e zi in care sa nu simt ca o ia razna pulsul, mie imi e teama ca acest tratament sa nu atace inima.sau poate trebuie crescuta sau micsorata doza.o sa ma vad cu medicul meu in 2 saptamani.pana atunci o sa incerc sa trec peste cu ajutorul frontinului.multumesc
Asa se comporta Seroxatul in primele saptamani, apoi va linistiti, raman efectele benefice. Mai rezistati un pic.
Clara_p sper din tot sufletul sa fie asa...mi-am pus toate sperantele in acest tratament, am incercat terapie si multe altele pana sa ajung la psihiatru si sa apelez la antidepresive.deci, daca nici astea nu functioneaza, asta ar insemna sa ma resemnez ca voi trai o viata cu acesteatacuri de panica, cu aceasta frica continua si cu starea asta urata rau pe care o traiesc de mult timp.multumesc pt incurajari
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 2Remotiv sau Rhodiolin
- 3antidepresive
- 20Am nevoie de atatea medicamente?
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 2Eliceea si Anxiar in combinatie cu Passiflora
- 1Cum este recomandat reducerea tratamentului cu Rispolept
- 5MemoPlus+medicatie psihotropa?
- 2De la tratament?
- 8Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
- 10Depresia. Ma simt obosita si fara nici un Chef de a face activitati.
- 3Tratament Rispolept- Reactii adverse
- 3Reactii adverse medicament.
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 2Comprimatele Uniquet de 50 mg își fac efectul pt somn înjumătățite?
- 5Anxietate dupa covid
- 5Anxietate
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: