Tratament psihiatric nou
Buna seara, incep un tratament nou si mi e frica de reactiile adverse posibile, tin sa mentionez ca mi au fost prescrise urmatoarele medicamente, 1 pastila cipralex dimineata si 1 de convulex, dupa amiaza inca o pastila convulex, iar inainte de culcare inca doua treimi de trittico si imovan, mi se par mult prea multe, poate cinveva sa mi spuna daca convulexul e atat de primedjios pe cat am citit pe prescriptie, tin sa mentionez ca ma confrunt cu o stare foarte mare de somnolenta si adesea o stare de nervozitate, in momentul acutal iau doar cipralex si o treime de trittico, multumesc anticipat!
3 comentarii
De ce luati Trittico si Imovane? Aveti insomnie?
Convulexul nu e primejdios. Puteti sa il luati cu incredere.
Convulexul nu e primejdios. Puteti sa il luati cu incredere.
Multumesc frumos pentru raspuns, inca nu am inceput tratamentul ca am o oarecare reticenta in privinta medicamentului
Buna ziua! Este foarte important sa faceti si psihoterapie, terapie cognitiv comportamentala de preferat. Tratamentul medicamentos nu va functiona fara "ajutor" din partea terapiei. Gasiti pe cineva in orasul dumneavoastra si tineti minte ca sunt multi psihoterapeuti care fac si online! Mult succes!
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cine mai ia Invega-paliperidona?
- 3simtomele de intrerupere tratament
- 1Medicatie psihotropa+Neuro Optimizer?Se poate?
- 2Paliperidona risperidona?
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 12Trittico - Mi se inchid ochii, si ma molesesc imediat.
- 0Ma puteți ajuta - Am luat pastile de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul
- 10Mirzaten
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 3Netiapin si caderea parului
- 1Am avut depresie in 2008
- 3Efectinul produce insomnie?
- 7Cu ce inlocuiesc VENLAFAXINA?
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 32Dureri musculare și osoase de la antipsihotice?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: