Tratament psihiatric nou

02-02-2022
Cosmin032
Nu este medic/terapeut
Cosmin032
Buna seara, incep un tratament nou si mi e frica de reactiile adverse posibile, tin sa mentionez ca mi au fost prescrise urmatoarele medicamente, 1 pastila cipralex dimineata si 1 de convulex, dupa amiaza inca o pastila convulex, iar inainte de culcare inca doua treimi de trittico si imovan, mi se par mult prea multe, poate cinveva sa mi spuna daca convulexul e atat de primedjios pe cat am citit pe prescriptie, tin sa mentionez ca ma confrunt cu o stare foarte mare de somnolenta si adesea o stare de nervozitate, in momentul acutal iau doar cipralex si o treime de trittico, multumesc anticipat!
3 comentarii
1
03-02-2022, ora 06:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De ce luati Trittico si Imovane? Aveti insomnie?
Convulexul nu e primejdios. Puteti sa il luati cu incredere.
0
10-02-2022, ora 00:26
Cosmin032
Nu este medic/terapeut
Cosmin032
Multumesc frumos pentru raspuns, inca nu am inceput tratamentul ca am o oarecare reticenta in privinta medicamentului
0
11-02-2022, ora 14:05
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Identitate neconfirmată
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Buna ziua! Este foarte important sa faceti si psihoterapie, terapie cognitiv comportamentala de preferat. Tratamentul medicamentos nu va functiona fara "ajutor" din partea terapiei. Gasiti pe cineva in orasul dumneavoastra si tineti minte ca sunt multi psihoterapeuti care fac si online! Mult succes!

Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: