inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram

buna, mai am putin si scap de tratament.am fost la medic si a zis ca nu imi injumatateste doza, dar am injumatatit-o eu si ma simt foarte bine, iau jumatate de abilify si jumat escitalopram...credeti ca e momentul sa-l opresc?
3 comentarii

Aceste decizii se iau impreuna cu psihiatrul care v-a prescris tratamentul. Nu v-a spus motivul pentru care inca nu este de acord sa modificati dozajul? Daca nu sunteti multumita de colaborarea cu actualul psihiatru, puteti sa va programati la alt medic pentru o consultatie.
Toate cele bune!
Toate cele bune!

Daca ai avut vreodata vreun episod psihotic, nu renunta la Abilify. Risti sa recazi. Discuta cu medicul tau o eventuala schema de renuntare la tratament numai daca e de acord. El iti stie cazul. Bolile acestea sunt de lunga durata.

Bună!
Numai psihiatrul poate hotărî doza necesară unei afecțiuni, pentru că el ți-a stabilit schema de tratament de care ai nevoie. Orice abatere de la regulile stabilite de el poate să-ți facă mai mult rău decât bine. Mai ales că el a gândit o anumită schemă de tratament necesară afecțiunii de care suferi.
Faptul că acum te simți bine poate fi rezultatul tratamentului luat până acum, iar faptul că psihiatrul nu ți-a micșorat doza, înseamnă că mai ai nevoie o perioadă pentru a preveni recăderea. Dacă în urma tratamentului urmat te-ai simțit bine, mie îmi spune că psihiatrul ți-a dat medicația corespunzătoare, deci nu te grăbi să strici tot.
Numai psihiatrul poate hotărî doza necesară unei afecțiuni, pentru că el ți-a stabilit schema de tratament de care ai nevoie. Orice abatere de la regulile stabilite de el poate să-ți facă mai mult rău decât bine. Mai ales că el a gândit o anumită schemă de tratament necesară afecțiunii de care suferi.
Faptul că acum te simți bine poate fi rezultatul tratamentului luat până acum, iar faptul că psihiatrul nu ți-a micșorat doza, înseamnă că mai ai nevoie o perioadă pentru a preveni recăderea. Dacă în urma tratamentului urmat te-ai simțit bine, mie îmi spune că psihiatrul ți-a dat medicația corespunzătoare, deci nu te grăbi să strici tot.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Renuntare xanax
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 16Seroxat, Elicea, fara efecte
- 12Tratament cu cipralex
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 0Stimuloton pt depresie și anxietate
- 2Paliperidona risperidona?
- 18Senzatie ciudata
- 4Inlocuirea unui antipsihotic cu un adjuvant natural
- 2Efecte adverse seroxat
- 1Oare pot lua Azitrox daca fac tratament cu Rivotril, Coaxil si Tritico?
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 3Cum sa renunț la tratament?
- 25HTP cu Abilify merge?
- 2Tratament psihiatric
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: