inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram
buna, mai am putin si scap de tratament.am fost la medic si a zis ca nu imi injumatateste doza, dar am injumatatit-o eu si ma simt foarte bine, iau jumatate de abilify si jumat escitalopram...credeti ca e momentul sa-l opresc?
3 comentarii
Aceste decizii se iau impreuna cu psihiatrul care v-a prescris tratamentul. Nu v-a spus motivul pentru care inca nu este de acord sa modificati dozajul? Daca nu sunteti multumita de colaborarea cu actualul psihiatru, puteti sa va programati la alt medic pentru o consultatie.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Daca ai avut vreodata vreun episod psihotic, nu renunta la Abilify. Risti sa recazi. Discuta cu medicul tau o eventuala schema de renuntare la tratament numai daca e de acord. El iti stie cazul. Bolile acestea sunt de lunga durata.
Bună!
Numai psihiatrul poate hotărî doza necesară unei afecțiuni, pentru că el ți-a stabilit schema de tratament de care ai nevoie. Orice abatere de la regulile stabilite de el poate să-ți facă mai mult rău decât bine. Mai ales că el a gândit o anumită schemă de tratament necesară afecțiunii de care suferi.
Faptul că acum te simți bine poate fi rezultatul tratamentului luat până acum, iar faptul că psihiatrul nu ți-a micșorat doza, înseamnă că mai ai nevoie o perioadă pentru a preveni recăderea. Dacă în urma tratamentului urmat te-ai simțit bine, mie îmi spune că psihiatrul ți-a dat medicația corespunzătoare, deci nu te grăbi să strici tot.
Numai psihiatrul poate hotărî doza necesară unei afecțiuni, pentru că el ți-a stabilit schema de tratament de care ai nevoie. Orice abatere de la regulile stabilite de el poate să-ți facă mai mult rău decât bine. Mai ales că el a gândit o anumită schemă de tratament necesară afecțiunii de care suferi.
Faptul că acum te simți bine poate fi rezultatul tratamentului luat până acum, iar faptul că psihiatrul nu ți-a micșorat doza, înseamnă că mai ai nevoie o perioadă pentru a preveni recăderea. Dacă în urma tratamentului urmat te-ai simțit bine, mie îmi spune că psihiatrul ți-a dat medicația corespunzătoare, deci nu te grăbi să strici tot.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14antidepresive luate cu alcool
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 3Stari de confuzie/panica
- 9Efecte adverse
- 3Piportil L4
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 2Xanax
- 2Pareri tratament olanzapina!!
- 6Fata amortita si tratament olanzapina...
- 1Rispolept Consta sau xeplion?
- 3Tratament care îmi face rau
- 1Noni si Prozac
- 7Cu ce inlocuiesc VENLAFAXINA?
- 57Brintelix/Trintelix
- 7Crestere doza efectin
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 5Anxietate dupa covid
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: