Paroxetin

04-07-2017
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Buna ziua!Iau paroxetin de 3 saptamani si am ameteli dureri de cap stare de neliniste este normal?Deasemenea ma sperie in legatura cu sanatatea mea caci am impresia ca sunt periculose daca mai stiti pe cineva care a luat sai ia in prezent as dori niste sfaturi.multumesc.
9 comentarii
0
04-07-2017, ora 22:53
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna seara,
Discutati toate aceste simptome dar si legat de posibile reactii ulterioare, cu medicul psihiatru care vi l-a prescris. Poate va prescrie alt medicament.
0
05-07-2017, ora 02:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E posibil ca aceste simptome sa persiste doar in primele 3-4 saptamani de tratament si apoi sa dispara. Cititi prospect.
0
05-07-2017, ora 10:38
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
am o stare de ameteala si imi vine sa vomit...sa imi fac niste analize la sange?am mai facut si in aprilie dar au iesit bune dar am o stare asa de rau ma gandesc ca o fi de la pastile ca nu stiu..
0
05-07-2017, ora 11:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai asteptati o saptamana. Ar trebui sa va stabilizati.
0
05-07-2017, ora 11:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De obicei dureaza 3-4 saptamani. Daca nu va stabilizati, vorbiti cu dr. dv. psihiatru sa vi-l schimbe.
0
05-07-2017, ora 13:07
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
credeti ca e din cauza ca lam oprit brusc prima oara?
0
05-07-2017, ora 15:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Asa isi fac ele circuitul. Prima luna va e cam rau si apoi va stabilizati.
1
05-07-2017, ora 17:18
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Discutați cu medicul psihiatru care v-a prescris tratamentul. Același tratament poate da reacții diferite, în funcție de persoană, așa că nu vă puteți orienta după reacțiile avute de alte persoane. Numai medicul care v-a stabilit schema de tratament poate diminua sau crește dozele, sau în cazul în care nu-l suportați sau vă dă diferite stări, vi-l poate înlocui cu altul.
0
06-07-2017, ora 12:17
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, v-ati gandit ca poate nu este vorba de medicament ci de ceea ce se afla in spatele lui, de teama Dumneavoastra? Teama care naste boli si suferinte si scenarii care de care mai alarmante?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: