Paroxetin
Buna ziua!Iau paroxetin de 3 saptamani si am ameteli dureri de cap stare de neliniste este normal?Deasemenea ma sperie in legatura cu sanatatea mea caci am impresia ca sunt periculose daca mai stiti pe cineva care a luat sai ia in prezent as dori niste sfaturi.multumesc.
9 comentarii
Buna seara,
Discutati toate aceste simptome dar si legat de posibile reactii ulterioare, cu medicul psihiatru care vi l-a prescris. Poate va prescrie alt medicament.
Discutati toate aceste simptome dar si legat de posibile reactii ulterioare, cu medicul psihiatru care vi l-a prescris. Poate va prescrie alt medicament.
E posibil ca aceste simptome sa persiste doar in primele 3-4 saptamani de tratament si apoi sa dispara. Cititi prospect.
am o stare de ameteala si imi vine sa vomit...sa imi fac niste analize la sange?am mai facut si in aprilie dar au iesit bune dar am o stare asa de rau ma gandesc ca o fi de la pastile ca nu stiu..
Mai asteptati o saptamana. Ar trebui sa va stabilizati.
De obicei dureaza 3-4 saptamani. Daca nu va stabilizati, vorbiti cu dr. dv. psihiatru sa vi-l schimbe.
credeti ca e din cauza ca lam oprit brusc prima oara?
Nu. Asa isi fac ele circuitul. Prima luna va e cam rau si apoi va stabilizati.
Bună ziua!
Discutați cu medicul psihiatru care v-a prescris tratamentul. Același tratament poate da reacții diferite, în funcție de persoană, așa că nu vă puteți orienta după reacțiile avute de alte persoane. Numai medicul care v-a stabilit schema de tratament poate diminua sau crește dozele, sau în cazul în care nu-l suportați sau vă dă diferite stări, vi-l poate înlocui cu altul.
Discutați cu medicul psihiatru care v-a prescris tratamentul. Același tratament poate da reacții diferite, în funcție de persoană, așa că nu vă puteți orienta după reacțiile avute de alte persoane. Numai medicul care v-a stabilit schema de tratament poate diminua sau crește dozele, sau în cazul în care nu-l suportați sau vă dă diferite stări, vi-l poate înlocui cu altul.
Buna ziua, v-ati gandit ca poate nu este vorba de medicament ci de ceea ce se afla in spatele lui, de teama Dumneavoastra? Teama care naste boli si suferinte si scenarii care de care mai alarmante?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 6Tratament cu olanzapina si serlift
- 3Stari de confuzie/panica
- 3Pastile pentru tulburare de panica?!
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 47Prozac bun in depresie insotita de anxietate?
- 1Prozac fluoxetina intrebari
- 9Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita
- 4O lamurire despre rețete psihiatrice
- 0Olanzapina
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 14Tulburare bipolara la vârstnici
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: