Senzatii de lesin si puncte albe.

21-06-2018
CosminCosmin123
Nu este medic/terapeut
CosminCosmin123
Buna seara! Vreau sa mentionez de la inceput ca am 14 ani, aproximativ 1, 68m si 53 kg.
Acum o luna, mi s-a pus o pata pe ochiul drept si nu mai vedeam in locul in care ma uitam exact, peste 5-10 min mi-a trecut pata si a inceput sa-mi falfaie ochiul in partea dreapta(de exemplu daca ma uitam la un obiect nu mai vedeam lucrurile din dreapta lui cu coada ochiului) peste cateva minute mi-a trecut si aceasta senzatie si a inceput sa ma doara in spatele capului si sa-mi simt capul greu(deasupra cefei cam asa). Aceeasi chestie a aparut si peste 2 zile cu aceleasi simptome, de atunci n-am mai patit asta. Am fost la doctora de familie si m-a pus sa ma duc la oftalmolog si sa-mi fac niste analize( in perioada aia imi venea sa vomit dupa ce mancam). Analizele mi-au iesit bine doar putina lipsa de fier(vreau sa mentionez ca in trecut am avut anemie) fel si controlul la oftalmolog. Dupa 2 saptamani aproximativ, intr-o dupa amiaza cand eram la scoala(pe data de 29 mai sau ceva de genul tin minte ca mi s-a intamplat deoarece incepusera caludrile alea mari) mi-a venit oarecum ameteala. Adica mi-a venit exact ca si cum mi-ar veni sa lesin doar ca nu mi-am mai pierdut cunostinta, adica imi simteam mainile si picioarele obosite si ca si cum n-as avea forta. De atunci aproape in fiecare zi imi vine senzatia aia ca si cum as avea membrele obosite, o stare asa de confuzie doar ca nu e permanenta, imi vine, trece peste 20-30 de secunde, peste o ora apare iar si tot asa. Nu e ceva sa zicem ca nu pot sa ma descurc dar e deranjat. (mi se intampla de obicei cand ies pe afara, in casa nu imi prea vine.) De asemenea cand ma ridic dupa ce stau jos imi vine ameteala si vad puncte negre.) Si vad puncte albe spre transparent mai mereu cand ma uit la cer sau la suprafete albe(vad asta si cand e negura in camera sau afara cand nu e nici negura nici lumina). Am fost la un control la neurolog care mi-a facut un EEG sau ceva de genul si am fost perfect sanatos. Acum un an mi-am facut control la inima si tot asa nu au gasit nimic anormal.
Aveti idee de la ce poate fi?
1 comentarii
0
26-06-2018, ora 00:18
Lozana
Nu este medic/terapeut
Lozana
Buna ziua!
Probabil treceti printr-o perioada stresanta sau aveti probleme cu anxietatea.
Continuati investigatiile cu ajutorul medicului de familie, iar in cazul unor rezultate favorabile, incercati un tratament naturist ( Vagostabyl, Sedatif PC ).
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.