Ameteli de la... sinuzita?

Nu stiu de ce ametesc. Nu se invarte casa cu mine, dar am o senzatie de ameteala in cap, greu de descris in cuvinte. Uneori, simt totusi ca pleaca de la frunte, ca o presiune, asa. Alteori, simt ca atunci cand imi misc capul, lucrurile se misca un pic nefiresc in jurul meu. Al doilea tip s-a mai diminuat, dar primul ma deranjeaza destul de tare. Am fost la neurolog, la orl (nu s-a uitat decat la urechi), la ochi.Se poate sa fie de la sinuzita? (eu am facut o radiografie acum vreo 3 ani si a iesit sinuzita frontala bilaterala) Sau poate de la coloana cervicala, pentru ca stau foarte mult la calculator...dar la doar 26 de ani?
4 comentarii

sunt posibile ambele variante descrise+
de la o tensiune arteriala mica, anemie.. si proasta hidratare
de la o tensiune arteriala mica, anemie.. si proasta hidratare

Multumesc pentru raspunsul prompt.
Anemie nu am, pentru ca astea sunt primele analize pe care le-am facut.
Tensiunea este in jur de 10 cu 6, 11 cu 7 indiferent daca am stari de ameteala sau nu.
Totusi, am o nelamurire, daca am fost la medicul ORL si i-am spus ca ametesc, si ca ameteala pleaca de la frunte, de ce nu s-a uitat decat in urechi?
Si inca o intrebare: aceste irigatoare pulsatile nazale sunt bune la sinuzite? au vreun efect benefic?
Anemie nu am, pentru ca astea sunt primele analize pe care le-am facut.
Tensiunea este in jur de 10 cu 6, 11 cu 7 indiferent daca am stari de ameteala sau nu.
Totusi, am o nelamurire, daca am fost la medicul ORL si i-am spus ca ametesc, si ca ameteala pleaca de la frunte, de ce nu s-a uitat decat in urechi?
Si inca o intrebare: aceste irigatoare pulsatile nazale sunt bune la sinuzite? au vreun efect benefic?

1. sa uitat la urechi.. fiindca acolo este centrul echilibrului ( in urechea interna)
sinuzita nu da vertij
ameteal ade la frunte e din cauza tensiunii arteriale joase
o sa ei Ginseng 1 fiola dimineata si SUN TONIC 1 caps.dimineata si o sa se rezolve
2.acele irigatoare.. nu sunt bune pentru tine..
sinuzita nu da vertij
ameteal ade la frunte e din cauza tensiunii arteriale joase
o sa ei Ginseng 1 fiola dimineata si SUN TONIC 1 caps.dimineata si o sa se rezolve
2.acele irigatoare.. nu sunt bune pentru tine..

Cu tot respectul...nu vreau sa credeti ca intru in polemica cu dumneavostra, ci doar imi spun o parere.
Eu tot nu cred ca am starile astea de la tensiune mica, pentru ca am tensiometru acasa si imi masor tensiunea si cand mi-e mai bine si cand mi-e mai rau...si e aceeasi, aproximativ.(10, 11) In plus, acum 2-3 ani aveam tensiunea si mai mica, 9, uneori chiar 8, si tot nu ma simteam asa.
Eu tot nu cred ca am starile astea de la tensiune mica, pentru ca am tensiometru acasa si imi masor tensiunea si cand mi-e mai bine si cand mi-e mai rau...si e aceeasi, aproximativ.(10, 11) In plus, acum 2-3 ani aveam tensiunea si mai mica, 9, uneori chiar 8, si tot nu ma simteam asa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 10dureri si ameteli de cap
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 8Simptome multiple
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 3Ameteala de cateva secunde in mod frecvent
- 1ameteala continua
- 2Tensiunea mare si ameteli
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 4Dezechilibru, ameteala
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 8Ameteala continua
- 4Ameteala cu intetosarea vederii
- 2Stare generala rea, ameteli
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 1Anemie??
- 4Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: