ameteli si oboseala
Buna,
Am nascut acum 2 ani si jumatate, la doua luni dupa nastere am inceput sa ametesc puternic, se invartea casa cu mine.Mi-am facut toate analizele posibile-sange-calciu ionic sub limita normala, RMN, O.R.L., oftamologie, endocrinologie, cardiologie-rezultat tahicardie sinusala, radiografie cervicala-rezultat scolioza.Am luat multe vitamine, calciu, magneziu, fier, starea mea s-a ameliorat putin, dar parca tot nu sunt bine, n-am scapat de ameteli, am dureri in ceafa, stare de somnolenta, oboseala si tulburari de vedere.Am fost la un psihiatru, mi-am zis ca poate e pe fond psihic, dar nu mi-a prescris nimic, mi-a spus sa i-au mai departe vitamine, calciu si ginko biloba, problema e ca sunt si slaba, am 45kg, 1, 64m, 35 ani, dar intotdeauna am fost slabuta.
Vreau sa stiu daca ametelile sunt de la coloana, ametesc rau daca imi rotesc capul, daca stau in semiintuneric, daca stau mult la calculator-practic cu asta lucrez., daca ridic ceva mai greu, daca ma enervez ametesc mai rau.
Am nascut acum 2 ani si jumatate, la doua luni dupa nastere am inceput sa ametesc puternic, se invartea casa cu mine.Mi-am facut toate analizele posibile-sange-calciu ionic sub limita normala, RMN, O.R.L., oftamologie, endocrinologie, cardiologie-rezultat tahicardie sinusala, radiografie cervicala-rezultat scolioza.Am luat multe vitamine, calciu, magneziu, fier, starea mea s-a ameliorat putin, dar parca tot nu sunt bine, n-am scapat de ameteli, am dureri in ceafa, stare de somnolenta, oboseala si tulburari de vedere.Am fost la un psihiatru, mi-am zis ca poate e pe fond psihic, dar nu mi-a prescris nimic, mi-a spus sa i-au mai departe vitamine, calciu si ginko biloba, problema e ca sunt si slaba, am 45kg, 1, 64m, 35 ani, dar intotdeauna am fost slabuta.
Vreau sa stiu daca ametelile sunt de la coloana, ametesc rau daca imi rotesc capul, daca stau in semiintuneric, daca stau mult la calculator-practic cu asta lucrez., daca ridic ceva mai greu, daca ma enervez ametesc mai rau.
3 comentarii
Buna Ema! Din cate sstiu eu probleme de coloana pot da senzatia de ameteala, dar poate fi si pe fond psihic, avand in vedere ca ai atatea simptome si ai facut multe analize care au iesit ok.Si eu am astfel de probleme, am consultat si eu multi medici incepand de la neurologi si oftalmologi, pana la medii psihiatrii.La fel ca si tine, ani la rand am luat vitamine si minerale, care nu m-au ajutat, sau poate m-ar fi ajutat daca le luam de la bun inceput.Ceea ce descrii tu poate la fel de bine sa fie anxietate generalizata.Eu sugerez sa consulti si alti medici, sau poate un psiholog, multa bafta !
Multumesc pentru raspuns Emmma, asa m-am gandit si eu, ametelile pot fi ori de la coloana ori pe fond psihic.Cand ma enervez, daca am emotii sau ma bucur foarte tare de ceva, ma apuca ameteala, simt ca lesin.Ametesc si daca stau intr-un spatiu mai mare, de exemplu un supermarket, daca fac miscari bruste, etc., am si o circulatie proasta...In fine, sper sa-mi revin intr-o buna zi, desi nu prea cred...
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Faptul ca spui ca aceste ameteli apar in anumite circumstante, gen iesitul intr-un supermarket ori cu ocazia unor emotii, sugereaza clar legatura psihicul.Si la mine se manifesta la fel aceasta ameteala, la miscari bruste, avand impresia ca si cum imaginile ar aparea cu intarziere, in frame-uri, cu mici intreruperi.Intr-adevar, lipsa unor minerale pot da astfel de simptome, dar pana la o limita.Imi pare rau sa o spun, dar daca nu te-au prea ajutat vitaminele, investigatia ar trebui continuata.Eu iti sugerez (vb din propria experienta) sa schimbi medicul, poate sa mergi la un medic (care chiar sa te asculte) generalist, de familie, ii arati rezultatele analizelor si ii explici toata povestea ta de la A la Z (asa am facut si eu, regret ca nu am facut asta din start).Iti urez noroc, iar daca ai timp anunta-ne ce ai rezolvat ! :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 3Depresie, sau oboseala nervoasa ?
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 27oboseala cronica
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 3Ameteli in timpul efortului fizic
- 4Lovitura minora urmata de ameteli
- 4Ameteala si stare de rau
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 4Dezechilibru, ameteala
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 1Ameteala, ureche infundata
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 4dureri de cap groaznice zilnice, cam dupa ora 16.00-17.00
- 6La ce medic sa apelez?
- 3Ameteal continua!!!
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: