Slabiciune musculara.

Buna ziua! De 7 luni am o slabiciune musculara, obesesc foarte repede, obosesc cand vorbesc si cand mananc. Nu pot intoarce capul stanga-dreapta ca ametesc foarte tare si ma drzechilibrez. Am facut EMG si a iesit : Polineuropatie senzitivo-motorie axonala cronica. Stimulare repetitiva n median/APB si ulnar/ADM, n peroniar/EDB releva decrement de 9.3℅ in amplitudine cu aspect caracteristic pentru sindrom miasteniform.
RMN Cerebral: Usoara atrofie cortico-subcortical fronto-parietal bilateral. Chist arahnoidian temporal anterior stang de 1.1/3.2 cm. Santuri intergirale, vai sylviene largite fronto parietal bilateral. Cateva dilatatii de spatii Virchow-Robin.
Analize care nu au iesit bine:
LDH - 283
VSH - 34
WBC - 10.70
Proteina C - 43
RMN Cerebral: Usoara atrofie cortico-subcortical fronto-parietal bilateral. Chist arahnoidian temporal anterior stang de 1.1/3.2 cm. Santuri intergirale, vai sylviene largite fronto parietal bilateral. Cateva dilatatii de spatii Virchow-Robin.
Analize care nu au iesit bine:
LDH - 283
VSH - 34
WBC - 10.70
Proteina C - 43
1 comentarii

Buna! Ai aflat de ce in ti pierzi echilibrul cand întorci capul? Te întreb, deoarece si eu am aceeasi problema! Sper ca ti-ai revenit

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 8nu am putere deloc, nici sa stau pe scaun
- 2Ameteli ochi (rog sfatul unui medic)
- 1Stari de greata, varsaturi, ameteli
- 9Stari de voma si ameteala
- 0ameteala insotita de moleseala
- 15Ameteala si stare da rau
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 7AMETELI SI SENSIBILITATE LA LUMINA
- 4Ameteli, muschi incordati
- 3Ameteli, stare de oboseala
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 0Ameteli, unghii rosii
- 3Auz infundat, ameteli si respiratie greoaie
- 3Ureche Infundata si tiuit
- 0Eozinofile si monocite mici#
- 11Pentru cei cu ameteala ramasa dupa vertij puternic
- 1Dureri de stomac și de cap
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Ameteala Pierderea echilibrului slabiciunea musculara chist arahnoidian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: