Amețeală continua

21-04-2020
Coxcox
Nu este medic/terapeut
Coxcox
Bună ziua am niște amețeli grave simt ca o sa cad jos într-o buna zi și nu am sa ma mai ridic am făcut rmn am fost la orl mia dat betaserc și niște exerciții dar degeaba și ma doare după cap foarte tare câteodată tensiunea 13.4, 39de ani, 92 kg, 1.78 înălțime
5 comentarii
0
20-05-2020, ora 20:07
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Asa ma simt si eu de 2 luni de zile si incerc sa aflu raspunsuri, noaptea nu ma deranjeaza deloc, doarziua cand sunt activ... simt neliniste stari febrile durere de cap in special dupa cap si in partea dreapta, am fost la neurolog, si mi-a zis sa fac un rmn, sunt programat luna viitoare sper sa fie totul bine, mi-a zis sa iau Betaserc, iar din istoricul meu medical mi-au zis sa fac si un consult psihiatric fiindca am patit sa am diferite simptome, iar la analize era totul perfect.
0
03-06-2020, ora 12:13
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Eu zic sa mergi sa faci un control la coloana daca e totul ok la neuro.
0
15-06-2020, ora 13:49
lucluc
Nu este medic/terapeut
lucluc
Durerea de cap care cedează în poziția culcat, cel puțin în prima săptămână de la debut și se accentuează în picioare este susceptibilă de hipotensiune intracraniană spontană. Există și alte simptome: amețeli, greață, senzație de presiune în cap, urechi, sunete ca din apă, vedere încețoșată. Eu am avut toate acestea 3 luni și am fost purtată pe drumuri cu migrenă. De multe ori Rmn -ul este normal, eu am avut norocul sa indice o lamă fină de lichid și un dr. foarte inteligent să-mi descopere cauza. Boala la noi e subdiagnosticată și există foarte multe persoane diagnosticate greșit, de cele mai multe ori cu boli psihice. Boala se produce datorită scurgerii de lichid cefalorahidian de cele mai multe ori spinală. Uneori se vindecă spontan, alteori trenează ani de zile, se pot produce și hematoame subdurale. Informații aici
---------*

(*modificat de admin)
0
15-06-2020, ora 14:56
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Vreau sa vorbesc cu dumneavoastra mai in detaliu va rog.
Contact Wapp sau telefon :0742674726
0
15-06-2020, ora 15:57
lucluc
Nu este medic/terapeut
lucluc
Ți-am trimis mesaj în privat tot aici, pe forum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •