Amețeală continua
Bună ziua am niște amețeli grave simt ca o sa cad jos într-o buna zi și nu am sa ma mai ridic am făcut rmn am fost la orl mia dat betaserc și niște exerciții dar degeaba și ma doare după cap foarte tare câteodată tensiunea 13.4, 39de ani, 92 kg, 1.78 înălțime
5 comentarii
Asa ma simt si eu de 2 luni de zile si incerc sa aflu raspunsuri, noaptea nu ma deranjeaza deloc, doarziua cand sunt activ... simt neliniste stari febrile durere de cap in special dupa cap si in partea dreapta, am fost la neurolog, si mi-a zis sa fac un rmn, sunt programat luna viitoare sper sa fie totul bine, mi-a zis sa iau Betaserc, iar din istoricul meu medical mi-au zis sa fac si un consult psihiatric fiindca am patit sa am diferite simptome, iar la analize era totul perfect.
Eu zic sa mergi sa faci un control la coloana daca e totul ok la neuro.
Durerea de cap care cedează în poziția culcat, cel puțin în prima săptămână de la debut și se accentuează în picioare este susceptibilă de hipotensiune intracraniană spontană. Există și alte simptome: amețeli, greață, senzație de presiune în cap, urechi, sunete ca din apă, vedere încețoșată. Eu am avut toate acestea 3 luni și am fost purtată pe drumuri cu migrenă. De multe ori Rmn -ul este normal, eu am avut norocul sa indice o lamă fină de lichid și un dr. foarte inteligent să-mi descopere cauza. Boala la noi e subdiagnosticată și există foarte multe persoane diagnosticate greșit, de cele mai multe ori cu boli psihice. Boala se produce datorită scurgerii de lichid cefalorahidian de cele mai multe ori spinală. Uneori se vindecă spontan, alteori trenează ani de zile, se pot produce și hematoame subdurale. Informații aici
---------*
(*modificat de admin)
---------*
(*modificat de admin)
Vreau sa vorbesc cu dumneavoastra mai in detaliu va rog.
Contact Wapp sau telefon :0742674726
Contact Wapp sau telefon :0742674726
Ți-am trimis mesaj în privat tot aici, pe forum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ameteli si coordonare psihomotorie slaba!va rog mult de tot un sfat
- 12IRM coloana cervicala
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 4simptome ciudate: stari grave de ameteala, scaun galben deschis, dureri in zona ficatului
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 16ameteala si dureri in piept
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 0Stari de voma, ameteala
- 1Cred ca am probleme cu hipoglicemia
- 3Vartej, ameteala... sa fie din cauza marii sau?
- 2Ameteala cronica
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 0Ameteala Persistenta
- 2Cefalee tensionala
- 1circulatie cerebrala proasta?
- 5Amețeala de lunga durata
- 9Anxietate sau altceva?
- 0Oscilopsie? Părere va rog
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 5Care ma poate ajuta va Rog frumoss.Va rogg
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: