Ameteli si tulburari de vedere fara o cauza obiectiva
Am de cativa ani de zile niste ameteli si tulburari de vedere aparent fara o cauza clara.
Am facut de mai multe ori analize de sange, ecografii abdominale, electrocardiograme, consult neurologic si nu am gasit pana acum nimic in neregula. Tensiunea arteriala este in jur de 125-130 cu 80 (am 34 de ani).
Tulburarile de vedere dureaza ca 15-30 de minute si in aceasta perioada vad dublu, am senzatia ca nu pot sa focalizez imaginile. Dupa 15 -30 minute, senzatia dispare complet. De obicei, pare sa se intample in zilele in care nu mananc mai multe ore (de obicei manac destul de des in cantitati mici)
Ametelile au aparut de obicei in perioade de stres mai mare si dureaza in mod normal de la cateva zile la 1-2 saptamani.
M-am gandit sa fac o tomografie sau RMN, insa medicul neurolog mi-a spus ca nu am simptome care sa necesite acest lucru si ca e mai degraba o afectiune pe baza nervoasa.
Ma poate sfatui cineva ce as putea sa fac?
Multmesc.
Am facut de mai multe ori analize de sange, ecografii abdominale, electrocardiograme, consult neurologic si nu am gasit pana acum nimic in neregula. Tensiunea arteriala este in jur de 125-130 cu 80 (am 34 de ani).
Tulburarile de vedere dureaza ca 15-30 de minute si in aceasta perioada vad dublu, am senzatia ca nu pot sa focalizez imaginile. Dupa 15 -30 minute, senzatia dispare complet. De obicei, pare sa se intample in zilele in care nu mananc mai multe ore (de obicei manac destul de des in cantitati mici)
Ametelile au aparut de obicei in perioade de stres mai mare si dureaza in mod normal de la cateva zile la 1-2 saptamani.
M-am gandit sa fac o tomografie sau RMN, insa medicul neurolog mi-a spus ca nu am simptome care sa necesite acest lucru si ca e mai degraba o afectiune pe baza nervoasa.
Ma poate sfatui cineva ce as putea sa fac?
Multmesc.
3 comentarii
Un consult medical naturist (in special homeopatie + acupunctură) ar fi foarte recomandabil în astfel de cazuri. De asemenea, un examen al fundului de ochi.
Am facut un examen al fundului de ochi, nu este nici o problema din acest punct de vedere.
In schimb, voi incerca si sa consult un homeopat.
Va multumesc pentru sfat.
In schimb, voi incerca si sa consult un homeopat.
Va multumesc pentru sfat.
Iti recomand un control la neurolog.El decide daca e nevoie de RMN sau CT
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12IRM coloana cervicala
- 3ameteli si oboseala
- 3vad in ceata
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 24Ametesc foarte rau!
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 0ameteala si uitat
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 5Ureche nas gat
- 4s-a ingustat vederea uitandu-ma la laptop... Ce poate fi?
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 2Stare de amețeala, presiune in ceafa si urechi
- 0Întrebare - nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept
- 9Ameteala, pierdere echilibru
- 12Tulburări de vedere - punctulete negre pe ochi
Mai multe informații despre: Ameteala tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: