cornete nazale
Buna ziua, am un baiat de 17 ani, a fost la medic, are cornetele nazale marite si o deviatie de sept, sufera de o ameteala, dureri de cap si in jurul ochilor, si cateodata simte in nas si in gat sange.Ma intereseaza daca e posibil ca aceste ameteli, dureri si sangerarea sa provina de la sinusuri sau de la faptul ca el nu respira pe nas foarte bine.Precizez ca medicul a spus ca are o respiratie severa si sa facem C.T. la sinusuri si ia dat un tratament cu aerosoli.Astept cat de repede un raspuns.Va multumesc anticipat!
4 comentarii
1. faceti tratamentul indicat si va intoarceti la acelas medic la control
2 faceti Radiografia SAF sau CT sa se stie dac este sinuzita sau nu
3 cititi tot ce sa scris pe forum despre RInita hiperrofica
4 este posibil sa fie cazul de un tratament chirurgical in nas.. dar asta decide medicul ORL..dupa ce vede rezultatul CT si rezultatul de la tratamentele locale
2 faceti Radiografia SAF sau CT sa se stie dac este sinuzita sau nu
3 cititi tot ce sa scris pe forum despre RInita hiperrofica
4 este posibil sa fie cazul de un tratament chirurgical in nas.. dar asta decide medicul ORL..dupa ce vede rezultatul CT si rezultatul de la tratamentele locale
Buna ziua. Am fost la un consult orl si mi s-a spus ca am hipertrofie de cornete nazale, mi s-a dat tratament cu spray pe baza de corticoizi cred, o luna cu Nasonex, nici o schimbare, apoi inca o luna cu alt spray si la fel. Dupa acest tratament medicul mi-a spus ca singura solutie este interventie chirurgicala cu reducerea cornetelor cu laser, este adevarat, nu se mai poate face nimic in afara de interventia chirurgicala? Cat dureaza perioada de dispensarizare dupa o astfel de interventie si care sunt riscurile? Exista pericolul sa recidiveze mai tarziu? Daca nu fac interventia care este parcursul patologiei pe viitor? Ma gandeam sa fac interventia dar stau la dubii, nu m-am hotarat inca daca s-o fac. Va multumesc!
aici pe forum.. la boli ORL..sunt multe postyari unde se descrie
tratamentul cu Colargol pentru cornete
despre reducerea corneteloir in volum cu radiofrecventa.. care este dupa parerae mea mai eficienta decat cu laserul
tratamentul cu Colargol pentru cornete
despre reducerea corneteloir in volum cu radiofrecventa.. care este dupa parerae mea mai eficienta decat cu laserul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 52Ameteli puternice cu stare de voma si stare de acru
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 5Astenie de primavara?
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 3tumora sau nu?
- 7am o sangerare nazala de anul trecut
- 7Distonie neuro vegetativa
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 14secretii urat mirositoare dupa operatia de deviatie de sept
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 3durerii de cap de o luna si mai bine
- 2ametesc cand mi-e foame
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 2Amețeală puternica
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Durerea de cap Ameteala cornetele nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: