Ameteala stare de slabicune
Buna de 5 luni ma confrunt cu o amețeală continua, si o stare de slabiciune in tot corpul am senzația ca mie somn dar nu pot sa dorm tiuit în urechi precizez ca nu e vertij nu se învârte nimic cu mine doar senzația de cădere în fata am făcut o groaza de analize medicale si în afara de o mica lipsa de b12 nu sa găsit nici o problema. La începutul problemei aveam 83kg iar acum am ajuns la 74kg rmn ok ct angiocerebral ok, tiroida ok, pneumologic ok, oftalmologic acum ok pentru ca mi sa prescris reteta pt ochelari, orl nimic nu mai stiu ce sa fac. Dacă sa confruntat cineva cu probleme de genul acesta aștept răspuns.
3 comentarii
Control Neurolog.
Tiuit in urechi se numeste Tinutus.
Test Anxietate, Test Depresie pe net. S-ar putea sa aveti niste somatizatizari cauzate de dereglarea neurotransmitaotrilor si la astia nu puteti face analize.
Tiuit in urechi se numeste Tinutus.
Test Anxietate, Test Depresie pe net. S-ar putea sa aveti niste somatizatizari cauzate de dereglarea neurotransmitaotrilor si la astia nu puteti face analize.
Am fost la neurolog si în afara de vitamine si o grămadă de analize care au ieșit ok mai putin cele numite cic nici un răspuns concret. Am sa fac acele teste sa vad cum au sa iasă iar despre acea dereglare am sa ma documentez sa vad ce înseamnă. Mulțumesc pentru raspuns
Clara_p sunt tare curios cu ce te ocupi si ce pregătire ai în domeniul medical? Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 5e vorba de hipertensiune?
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 0ameteala si tulburari de auz
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 4Ameteala si stare de rau
- 4Ce poate fi ?
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 4ameteli va rog un sfat
- 4AMETELI INEXEPLICABILE !! Ajutor ! Insolatie sau altceva?
- 3ameteli cand ridic mainile
- 0ameteli dureri de cap
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 4Stare Ameteala
- 1Ma sfarsesc
- 31Ameteala delunga durata
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: