Ameteala stare de slabicune
Buna de 5 luni ma confrunt cu o amețeală continua, si o stare de slabiciune in tot corpul am senzația ca mie somn dar nu pot sa dorm tiuit în urechi precizez ca nu e vertij nu se învârte nimic cu mine doar senzația de cădere în fata am făcut o groaza de analize medicale si în afara de o mica lipsa de b12 nu sa găsit nici o problema. La începutul problemei aveam 83kg iar acum am ajuns la 74kg rmn ok ct angiocerebral ok, tiroida ok, pneumologic ok, oftalmologic acum ok pentru ca mi sa prescris reteta pt ochelari, orl nimic nu mai stiu ce sa fac. Dacă sa confruntat cineva cu probleme de genul acesta aștept răspuns.
3 comentarii
Control Neurolog.
Tiuit in urechi se numeste Tinutus.
Test Anxietate, Test Depresie pe net. S-ar putea sa aveti niste somatizatizari cauzate de dereglarea neurotransmitaotrilor si la astia nu puteti face analize.
Tiuit in urechi se numeste Tinutus.
Test Anxietate, Test Depresie pe net. S-ar putea sa aveti niste somatizatizari cauzate de dereglarea neurotransmitaotrilor si la astia nu puteti face analize.
Am fost la neurolog si în afara de vitamine si o grămadă de analize care au ieșit ok mai putin cele numite cic nici un răspuns concret. Am sa fac acele teste sa vad cum au sa iasă iar despre acea dereglare am sa ma documentez sa vad ce înseamnă. Mulțumesc pentru raspuns
Clara_p sunt tare curios cu ce te ocupi si ce pregătire ai în domeniul medical? Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ameteli si coordonare psihomotorie slaba!va rog mult de tot un sfat
- 2ameteala, cauze si remedii
- 52Ameteli puternice cu stare de voma si stare de acru
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 0ameteli puternice
- 1Stari de ameteala
- 6DSA + extrasistole. Nu stiu ce sa mai fac! Ajutati-ma!
- 1ameteala permanenta in urma unei operatii de otoscleroza
- 1Ameteli dupa betaserc
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 1Ameteli continue de 6 luni fara diagnostic sigur
- 10Ce este Peritol?
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 6Ameteli si dureri de cap
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
- 0Eozinofile si monocite mici#
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: