Ameteala
Rog raspuns rapid !! Am 22 de ani si am avut anemie feripriva pe care am reusit sa o corectez dar uneori mai am ameteli usoare. Astazi cand citeam ceva pe telefon am simtit o ameteala puternica care a durat cateva secunde. Analizele ( vsh hemoleucograma feritina calciu magneziu ) le-am facut zilele trecute si au iesit toate bune. Precizez ca sufar si de atacuri de panica de ceva ani buni. Alte simptome nu mai am. As dorii sa stiu daca este ceva grav si daca necesita un rmn ? Care ar putea fii cauzele ?
6 comentarii
Buna dimineata. Daca analizele de sange sunt bune poate ameteala este de la o simpla oboseala fizica sau psihica iar predispozitia spe atacuri de panica o poate agrava. Daca reapar ameteli va ingrijorati, altfel nu.
Consider ca un RMN cerebral ar fi necesar. Ar putea aduce informatii foarte importante.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Aseara am avut un atac de panica din cauza unei ameteli si am fost nevoita sa iau calciu dat dupa ce am luat ameteala s-a mai ameliorat, dar de fiecare data cand ma ridicam din pat ameteam puternic sau cand schimbam pozitia corpului analizele de sange sunt bune
Precizez ca urmez tratament cu fier. Si invat foarte mult.
Care poate fi cauza ?
Precizez ca urmez tratament cu fier. Si invat foarte mult.
Care poate fi cauza ?
Ar putea fi oboseala, epuizarea, stresul. Cu coloana vertebrala ati avut ceva probleme ?
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Nu am avut pana acum, dar stau foarte mult
aplecata pentru a scrie. Sunt cunoscuta cu atacuri de panica inca din copilarie. Acum 7 ani am facut si Rmn si totul a iesit ok.
aplecata pentru a scrie. Sunt cunoscuta cu atacuri de panica inca din copilarie. Acum 7 ani am facut si Rmn si totul a iesit ok.
Daca sunteti cunoscuta cu atacuri de panica de atat de mult timp, va recomand sa apelati la metodele naturiste de tratament si sa rezolvati aceasta problema.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 3mama mea sufera de ameteli - ajutati-ma
- 8ameteli si coordonare psihomotorie slaba!va rog mult de tot un sfat
- 391Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
- 2Afectiune neurologica?
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 3Stare inconfortabila la emotii si caldura + altele
- 5Ameteli, senzatie cadere in gol
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 4Stare de ameteala
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 0ameteli dureri de cap
- 0Ameteala