Senzatie de Nod in Gat Permanenta.. ajutor chiar numai pot
De 3 luni de zile am o senzatie de nod in gat, doar imi trece cand mananc sau beau apa, in rest senzatia nu dispare, am probleme si cu burta, foarte multe gaze dupa ce mananc, am facut analize si mi au iesit transaminazele mari, dupa care am facut o ecografÃe si analize pentru hepatita B si C si nimic totul ok si m au trimis acasa am 22 de ani, astept un raspuns va multumesc !
4 comentarii
Luati un articol despre anxietate de pe net, cititi-l si vedeti daca aveti simptome de anxietate. Nodul in gat (daca ziceti ca v-ati facut analize si tiroida e buna), poate fi si un simptom de anxietate.
Buna, mi am facut analize.. da nu si de tiroida, am probleme cu anxietate, mie frica rau de boli, mereu cand nu ma simt bine, ma doare burta, ma inteapa in gat ma gandesc la ce e mai rau, poate influenta asta ? Uneori i au calmante sa dorm, cand iau o pastila imi trece si nodul in gat, credeti ca e pe baza de stress ?
Anxietatea este problema. Daca spuneti ca e nevoie sa luati si calmante inseamna ca in mod clar sunteti o persoana anxioasa. Stresul si anxietatea poate da si probleme digestive...eu de la stres am facut reflux gastro esofagian, aveam arsuri mai mereu si din cauza asta aveam esofagul ai gatul iritat. Odata ce reduceti stresul, aveti grija cu alimentatia si va hidratati corespunzator, problemele ar trebui sa se amelioreze.
Mergeti si la un psihiatru daca e nevoie si va va prescrie un tratament ca sa scapati de anxietate si eventual incercati niste sedinte de psihoterapie...daca sunteti din Timisoara sau din imprejurimi va pot recomanda o doamna psihiatru super draguta.
Mergeti si la un psihiatru daca e nevoie si va va prescrie un tratament ca sa scapati de anxietate si eventual incercati niste sedinte de psihoterapie...daca sunteti din Timisoara sau din imprejurimi va pot recomanda o doamna psihiatru super draguta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2O intrebare.
- 9hipotiroidita - tratament cu Euthrox
- 43Simt un nod in gat si o senzatie de gat uscat, durere
- 4ceva in gat.
- 3'nod' in gat
- 3Senzatia de nod in gat
- 3globul Hystericus (senzatie de nod in gat)
- 5senzatie de nod in gat
- 3Nod in gât la copil cand înghite senzație de deranj in gât
- 2Diagnostic gat probleme
- 1Respirație greoaie și tuse seaca
- 2Nod in gat si usoara intepatura in ureche
- 2Nod in gat si gat uscat
- 4Reflux gastroesofagian + Infectie si raguseala de o luna
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 3Ajutati-ma! am un disconfort mereu in gat
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 2Senzatie de inec si tuse seaca
- 5Nod în gât și piept
- 6Nod in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: