Senzatie de Nod in Gat Permanenta.. ajutor chiar numai pot

27-01-2015
oneeasys
Nu este medic/terapeut
oneeasys
De 3 luni de zile am o senzatie de nod in gat, doar imi trece cand mananc sau beau apa, in rest senzatia nu dispare, am probleme si cu burta, foarte multe gaze dupa ce mananc, am facut analize si mi au iesit transaminazele mari, dupa care am facut o ecografíe si analize pentru hepatita B si C si nimic totul ok si m au trimis acasa am 22 de ani, astept un raspuns va multumesc !
4 comentarii
0
28-01-2015, ora 18:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati un articol despre anxietate de pe net, cititi-l si vedeti daca aveti simptome de anxietate. Nodul in gat (daca ziceti ca v-ati facut analize si tiroida e buna), poate fi si un simptom de anxietate.
0
28-01-2015, ora 20:40
oneeasys
Nu este medic/terapeut
oneeasys
Buna, mi am facut analize.. da nu si de tiroida, am probleme cu anxietate, mie frica rau de boli, mereu cand nu ma simt bine, ma doare burta, ma inteapa in gat ma gandesc la ce e mai rau, poate influenta asta ? Uneori i au calmante sa dorm, cand iau o pastila imi trece si nodul in gat, credeti ca e pe baza de stress ?
0
28-01-2015, ora 22:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe baza de stres. Aveti anxietate.
0
30-01-2015, ora 14:16
denisa200
Nu este medic/terapeut
denisa200
Anxietatea este problema. Daca spuneti ca e nevoie sa luati si calmante inseamna ca in mod clar sunteti o persoana anxioasa. Stresul si anxietatea poate da si probleme digestive...eu de la stres am facut reflux gastro esofagian, aveam arsuri mai mereu si din cauza asta aveam esofagul ai gatul iritat. Odata ce reduceti stresul, aveti grija cu alimentatia si va hidratati corespunzator, problemele ar trebui sa se amelioreze.
Mergeti si la un psihiatru daca e nevoie si va va prescrie un tratament ca sa scapati de anxietate si eventual incercati niste sedinte de psihoterapie...daca sunteti din Timisoara sau din imprejurimi va pot recomanda o doamna psihiatru super draguta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •