Senzatia de nod in gat
Buna ziua,
As dori sa aflu raspunsul la o intrabare. De cateva zile am o senzatie neplacuta de nod in gat, ca si cand as purta tot timpul o cravata putin prea stransa. Alte simptome nu sunt. Nu ma doare gatul, nu ma deranjeaza cand inghit, nu am febra, nu sunt racit. Ce ar putea sa fie acolo? Sa imi fac probleme sau trece de la sine?
Va multumesc
As dori sa aflu raspunsul la o intrabare. De cateva zile am o senzatie neplacuta de nod in gat, ca si cand as purta tot timpul o cravata putin prea stransa. Alte simptome nu sunt. Nu ma doare gatul, nu ma deranjeaza cand inghit, nu am febra, nu sunt racit. Ce ar putea sa fie acolo? Sa imi fac probleme sau trece de la sine?
Va multumesc
2 comentarii
Aceasta senzatie se poate intalni in distiroidii, asa ca iti recomand sa te adresezi unui endocrinolog daca mai persista.
Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de fiul meu, de 4, 5 ani care are probleme cu nasul infundat. I-am facut 2 operatii de polipi (una la 2 ani si inca una la 4 ani), dar problemele cu nasul infundat au revenit, ceea ce mereu duce la suprainfectare si rosu in gat cu febra mare, care nu ii trece decat cu antibiotice.
Recent, la ultima raceala, doc ne-a prescris aerosoli cu ambroxol, ceea ce instant i-a desfundat nasul. Acum, la 3-4 zile i se infunda nasul, iar daca folosesc cam 2 zile (o data sau max de 2 ori pe zi) cate 20 de pic in aerosol copilului i se desfunda nasul instant. Intrebarea mea este daca acesti aerosoli cu ambroxol il afecteaza cu ceva si cat de des pot sa folosesc? multumesc
Recent, la ultima raceala, doc ne-a prescris aerosoli cu ambroxol, ceea ce instant i-a desfundat nasul. Acum, la 3-4 zile i se infunda nasul, iar daca folosesc cam 2 zile (o data sau max de 2 ori pe zi) cate 20 de pic in aerosol copilului i se desfunda nasul instant. Intrebarea mea este daca acesti aerosoli cu ambroxol il afecteaza cu ceva si cat de des pot sa folosesc? multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2noduli pe gat. la ce medic sa merg?
- 3nod in gat, lipsa apetitului, anemie..
- 30Coaja de mar in gat
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 2senzatie de jena in gat
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 4Senzatie de ceva in gat.
- 4Presiune in git, nod in git...
- 1usturime si nod in gat+ adenopatie cu aspect inflamator- rog indrumare
- 4Nod in gat si raguseala.
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 1ceva în gât mai jos de mărul lui Adam..ca un nod
- 11Senzația de nota în gât
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 3Probleme respiratorii - gaura in partea stanga in gat
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 1Arsuri în gat
- 2Senzatie de nod in gat
- 16Slabiciune, nod in gat, stari lesin
- 1Gât uscat, nod in gât și edem pe aritenoizi
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: