Ganglioni, nod in gat, amigdala inflamata

Buna ziua!Problema mea e complexa si o sa incerc sa redau tot.In aprilie a.c. ma durea f tare in dreapta jos.Am facut o ecografie abdominala si s-a concluzionat ca as avea colon iritabil.Am luat pastile si a trecut.
Din mai pana in iunie am avut probleme cu o infectie la masea.Zic ca le-am rezolvat.
Tot in iunie m-a piscat o albina.A doua zi am observat un ganglion micut dupa ureche si unul mai maricel(in jur de un cm si ceva) latero-cervical.Am facut analize si au iesit bune.Am fost la 3 medici ORL-isti si mi-au spus ca poate fi de la albina si ca exista posibilitatea sa nu dispara niciodata.
NU MA DOARE.
Uitandu-ma pe net si vb cu diverse persoane am intrat in panica.Ma gandesc la ce e mai rau.M-am ales si cu o amigdala dreapta urata si cu un gat cu puncte albe.Din cauza stresului n-am mai putut manca, am mai slabit si acum simt si un nod in gat si jena la stomac.2 saptamani numai am plans.Cum sa fac?O ecografie m-ar ajuta la ceva?
Din mai pana in iunie am avut probleme cu o infectie la masea.Zic ca le-am rezolvat.
Tot in iunie m-a piscat o albina.A doua zi am observat un ganglion micut dupa ureche si unul mai maricel(in jur de un cm si ceva) latero-cervical.Am facut analize si au iesit bune.Am fost la 3 medici ORL-isti si mi-au spus ca poate fi de la albina si ca exista posibilitatea sa nu dispara niciodata.
NU MA DOARE.
Uitandu-ma pe net si vb cu diverse persoane am intrat in panica.Ma gandesc la ce e mai rau.M-am ales si cu o amigdala dreapta urata si cu un gat cu puncte albe.Din cauza stresului n-am mai putut manca, am mai slabit si acum simt si un nod in gat si jena la stomac.2 saptamani numai am plans.Cum sa fac?O ecografie m-ar ajuta la ceva?
4 comentarii

Tocmai am observat si niste afte rosii in interiorul buzei inferioare!

acum e cazul sa mergi la ORL.. sa tratezi amigdalita si aftele bucale..si dupa o sa investighezi tractul digestiv

Tocmai ce am fost ieri.S-a uitat la amigdala si a zis ca nu e nimic grav.Mi-a dat decasept, vit A uleioasa si inca un medicament care nu se mai fabrica.Gingiile mele sunt f inflamate si dor.Am un fel de gingivita.E posibil ca de la mainile murdare sa fi facut aftele acelea rosii pe buza, in interior?

aftele se fac de la mancare acra, acida, fructe verzi, tratae chimc.. la persoanele cu probleme la tractul digestiv
gingiile se inflameaza de la infectii dentare si se trateaza la stomatolog
gingiile se inflameaza de la infectii dentare si se trateaza la stomatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5amigdalita cronica cazeoasa - copil 13 ani
- 3am nevoie de o recomandare...
- 9simt ca am ceva in gat !
- 12Nu mai pot cu gatul asta
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 3'nod' in gat
- 3amigdalita purulenta
- 1Simt si vad ca am ceva in gat
- 1Simptome ingrijoratoare!
- 5Ganglioni laterocervicali inflamati
- 3Ganglioni palpabili la gat
- 0Buna seara nu stiu ce am !!! care ati trecut prin asa ceva datimi un sfat va rog
- 2Amigdalita inflamata
- 5Amigdala stanga marita
- 1Gastroenterolog - senzatie in gat ca si cand bei apa minerala si nod in gat
- 2Gust amar, gatul uscat și amar, buzele de parca a mâncat ardei iute
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 11Senzatie de obstacol in gat
- 1Probleme de sănătate
- 2Ganglion la gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat ganglioni umflati la gat amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: